Bahar Dizisinin Yıldızı Buğra Gülsoy'un Eski Eşini Görenler Şoka Uğradı! Boşanma Sebebi Bakın Neymiş...

Bahar Dizisinin Yıldızı Buğra Gülsoy'un Eski Eşini Görenler Şoka Uğradı! Boşanma Sebebi Bakın Neymiş...
"Bahar" dizisinin sevilen oyuncusu Buğra Gülsoy'un ilk eşi Burcu Kara ile olan evliliği ve boşanma sebepleri gündeme bomba gibi düştü. Çiftin farklı hayat görüşleri, evliliklerinin sadece 11 ay sürmesine neden oldu.

Türk televizyon tarihinde iz bırakan dizilerde rol alan ve "Bahar" dizisiyle adından söz ettirmeye devam eden Buğra Gülsoy, özel hayatıyla da gündemdeki yerini koruyor. Mimarlık eğitimi almış olmasına rağmen oyunculuğa yönelen ve bu alanda büyük başarılara imza atan Gülsoy'un, Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi sırasında tanışıp aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Burcu Kara ile olan evliliği merak edilen konular arasında.

65ddd0943e94c913-w1200xh620.webp

2011 yılında dünyaevine giren Buğra Gülsoy ve Burcu Kara çifti, evliliklerinin üzerinden geçen kısa bir süre sonra, sadece 11 ay sonra boşanma kararı aldı. Bu ani boşanmanın arkasında yatan sebepler, her iki tarafın açıklamalarıyla gün yüzüne çıktı.

Burcu Kara, boşanma davası sırasında "Evlilikle bağdaşmayan ağır kusurlu davranışları" gerekçe göstererek Gülsoy'un evliliği sürdürme konusunda isteksiz olduğunu iddia etti. Kara, Gülsoy'un boşanma isteğini kendisine cep telefonu mesajıyla ilettiğini belirtti.

Buna karşılık Buğra Gülsoy, boşanmanın ardından yaptığı açıklamada, "Aile içinde olan meselenin aile içinde kalması gerektiğine inanıyorum" diyerek, kendisi ve Kara'nın hayata bakış açılarının farklı olmasını boşanma sebebi olarak gösterdi. Gülsoy, "Burcu ile hayata baktığımız pencereler birbirinden farklıydı" ifadesiyle, yaşananların ardında yatan temel farklılıkları vurguladı.

bugra-gulsoy-6484.webp

Buğra Gülsoy ve Burcu Kara'nın boşanma hikayesi, evliliklerin sürdürülebilirliği konusunda farklı karakterler ve hayat görüşlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Her iki tarafın da kariyerlerine odaklanarak yoluna devam ettiği bu ayrılık, magazin dünyasında uzun süre konuşulacak bir konu olarak kaldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.