Jude Law'ın Model Kızını Görenlerin Ağzı Açık Kaldı! ''Annesini Sollamış Geçmiş'' Yorumları Geldi...

Jude Law'ın Model Kızını Görenlerin Ağzı Açık Kaldı! ''Annesini Sollamış Geçmiş'' Yorumları Geldi...
Ünlü aktör Jude Law ve Sadie Frost'un kızı Iris Law, modellik kariyerinde iddialı adımlar atarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Altın sarısı transparan kıyafetiyle verdiği pozlarla herkesi büyüledi.

Hollywood'un sevilen yüzlerinden Jude Law ve Sadie Frost'un kızı Iris Law, modellik dünyasında kendi yıldızını parlatıyor. 2003 yılında ayrılan ünlü çiftin kızı, güzelliği ve tarzıyla anne ve babasının izinden gitmekte. Cesur ve iddialı kıyafet seçimleriyle sıkça adından söz ettiren Iris, bu sefer de altın sarısı transparan bir bluz ve mini etek kombiniyle herkesin ilgisini çekmeyi başardı.

640xauto.webp

Sosyal medyada yayınladığı fotoğraflarla adından söz ettiren Iris Law, bu cesur seçimiyle takipçilerinden tam not aldı. Transparan bluzun altına sütyen giymeme tercihi ve altın sarısı eteğiyle göz alıcı bir kombin oluşturan genç model, pozlarına gelen yorumlarla da dikkat çekti. Takipçileri tarafından "O kadar iyi görünüyorsun ki", "Çok iyi", "Çok çekici duruyorsun" gibi iltifatlarla karşılandı.

640xauto-1.webp​​​​​​​

Iris Law'un modellik kariyeri, cesur tarzı ve güzelliğiyle moda dünyasında kendine sağlam bir yer edinmeye devam ediyor. Jude Law ve Sadie Frost gibi ünlü ve başarılı ebeveynlerin izinden giden Iris, kendi başarısını ve tarzını ortaya koyarak gösteri dünyasında adından söz ettirmeyi başarıyor. Iris'in bu son paylaşımları, onun moda dünyasındaki yükselişinin ve kendine has tarzının net bir göstergesi olarak öne çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.