Ebru Polat'tan Flaş İtiraflar Geldi! ''Kiralara Yetişemediği İçin Taşınıyor!'' İşte O Çarpıcı Açıklamalar...

Ebru Polat'tan Flaş İtiraflar Geldi! ''Kiralara Yetişemediği İçin Taşınıyor!'' İşte O Çarpıcı Açıklamalar...
Şarkıcılık ve iş dünyasındaki başarılarıyla tanınan Ebru Polat, ödül töreninde yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Yeni şarkısı, ekonomik özgürlük, yaşadığı kira sorunu ve özel hayatı hakkında samimi itiraflarda bulundu.

Son dönemin popüler isimlerinden Ebru Polat, müzik ve iş dünyasındaki faaliyetleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Best of Europe Awards ödül gecesine katılan Polat, basın mensuplarının sorularını içtenlikle yanıtladı ve bir dizi açıklamada bulundu.

Yeni Şarkı Heyecanı:

Ebru Polat, müzik dünyasında yankı uyandıracak bir haberle başladı: "Harika bir şarkı yaptım, 6 aydır hazırlanıyorum, 29 Mart'ta müzikseverlerle buluşacak." Şarkının, daha önce hiç kimseye şarkı vermeyen sürpriz bir isimden alındığını belirten Polat, hayranlarını şaşırtacağının sinyalini verdi.

Kadınların Desteğiyle Güç Buluyor:

Yaklaşık 15 yıl boyunca gündemde kalmayı başaran Polat, bunu büyük ölçüde kadın hayran kitlesinin desteğine borçlu olduğunu söyledi. "Kadınların desteği çok önemli, onların sayesinde ayaktayım," diyerek işine olan aşkını ve kadın hayranlarına olan minnettarlığını dile getirdi.

65ded103305517379b3b44c7.webp

Ticaretteki Zorluklar:

Şarkıcılığın yanı sıra ticaret alanında da adından söz ettiren Polat, güzellik salonunun başarısından bahsederken son dönemde yaşanan olayların insanların güvenini sarsdığını ve bu durumun işlerine etkisinden bahsetti.

Ekonomik Durum ve Yaşam Tarzı Değişikliği:

Maddi durumunun iyi olduğunu belirten Polat, yine de hayat pahalılığının kendisini etkilediğini ve bu sebeple tasarrufa gitmeyi düşündüğünü açıkladı. "Kiralar çok fena, ben villada oturuyorum ama rezidansa çıkmayı düşünüyorum," diyerek yaşam tarzında değişikliğe gitmeyi planladığını belirtti.

65ded103305517379b3b44ca.webp​​​​​​​

Özel Hayatta Bekarlık Mutluluğu:

Özel hayatına dair de samimi itiraflarda bulunan Polat, "Berbat gidiyor özel hayatım, kimseyle geçinemiyorum," diyerek bekarlığın kendisi için daha mutlu bir tercih olduğunu ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.