Ebru Gündeş Evlendikten Sonra Rıza Sarraf Paylaşımıyla Bombayı Patlattı! Olay Sözlerin Detayları....

Ebru Gündeş Evlendikten Sonra Rıza Sarraf Paylaşımıyla Bombayı Patlattı! Olay Sözlerin Detayları....
Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, iş insanı Murat Özdemir ile Dubai'de gerçekleşen görkemli bir düğünle dünyaevine girdi. Bu evlilik, eski eşi Rıza Sarraf'ın ve Murat Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı'nın dikkat çekici paylaşımlarıyla magazin gündemine oturdu.

Türk müzik dünyasının güçlü seslerinden Ebru Gündeş, aşk hayatındaki yeni sayfayı Dubai'de iş insanı Murat Özdemir ile evlenerek açtı. Gündeş, bu mutlu anını sosyal medya hesabından "Mutluluğumuzu paylaşan herkese sonsuz teşekkürler" notuyla paylaştı. Ebru Gündeş'in bu evliliği, önceki evliliği Reza Zarrab (Rıza Sarraf) ile olan ilişkisinden sonra gelen ilk ciddi ilişki olarak kayıtlara geçti.

640xauto-2.webp

Magazin dünyası, Gündeş'in bu evliliği kadar, eski eşi Rıza Sarraf'ın yaptığı paylaşımla da çalkalanıyor. Sarraf'ın, Gündeş'in evliliğinin ardından "Herkesin yolu layığına açık olsun" ifadesini kullanması, magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu paylaşım, çiftin geçmişte yaşadığı olaylı boşanmanın yankılarını tekrar gün yüzüne çıkardı.

"Söylemezsem Olmaz" programının sunucularından Arto ise konu hakkında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Arto, Gündeş'in Sarraf'ın tutuklandığı dönemdeki zorluklarına değinerek, "Seçim asla onun seçimi olmadı ki. Kolay değildi yaşananlar. Zorların kadını bence bu ilişki çok zor ama mutlu." şeklinde konuştu.

Öte yandan, Murat Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı da sosyal medya üzerinden yaptığı, "Ey Rabbim, benim gördüklerimi sen de gördün. Duyduklarımı sen de duydun. Ben susup kenara çekiliyorum. Yol senin hiza senin, kul senin ceza senin." paylaşımıyla kendi sessizliğini bozdu. Bu paylaşım, Kabaklı'nın yaşadığı duygusal süreci ve ilişkinin sonlanması sürecindeki karmaşık duygularını ortaya koyuyor.

640xauto-3.webp​​​​​​​

Ebru Gündeş'in yeni evliliği ve bu evliliğe dair eski eşlerden gelen tepkiler, magazin dünyasında geniş yankı buldu. Gündeş'in mutluluğu, eski eşlerin sessiz çığlıklarıyla harmanlanarak magazin tarihindeki yerini aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.