Yılmaz Morgül'den Diva Bülent Ersoy'a Skandal Sözler! ''Gebersin''... İşte Detaylar...

Yılmaz Morgül'den Diva Bülent Ersoy'a Skandal Sözler! ''Gebersin''... İşte Detaylar...
Ünlü sanatçı Yılmaz Morgül, Bülent Ersoy'un YouTube programındaki Zeki Müren hakkındaki iddialarına sert yanıt verdi. Morgül, Ersoy'un sanatçı sıfatını hak etmediğini ve akıl sağlığından şüphe duyduğunu belirtti.

Türk müzik dünyasında gergin anlar yaşanıyor. Bülent Ersoy'un YouTube'da yayınlanan "Dünya Güzellerim Masada" programında Zeki Müren hakkında ortaya attığı iddialar, sanat camiasında büyük yankı buldu. Ersoy, Zeki Müren'in kendisini kıskançlıktan öldüğünü öne sürerek dikkatleri üzerine çekti. Ancak bu iddialar, Yılmaz Morgül'ün sert tepkisini çekti.

Morgül, Ersoy'un açıklamalarını eleştirerek, "Hiç kimse bilmez bunu" diyerek başladığı konuşmasında, Ersoy'u kıskançlıkla suçladı ve Devran Çağlar'ın ölümüne yol açtığını iddia etti. Morgül, Ersoy'a meydan okuyarak, "O şahıs kendini Türkiye'nin en büyük sesi ilan edip, 'Bir daha gelmez benim gibisi' diyerek rayından çıktı. Seni düelloya davet ediyorum, varsa cesaretin çıkarsın," dedi.

640xauto-4.webp

Yılmaz Morgül'ün bu sözleri sosyal medyada geniş yankı buldu. Özellikle Morgül'ün, Bülent Ersoy için "Akıl sağlığından şüphe duyuyorum, rezil bir iş ile kendini bitirdin, gebersin" şeklindeki bedduası, sosyal medya kullanıcıları arasında tepkiyle karşılandı. Morgül, Ersoy'un sanatçı sıfatını hak etmediğini ve insan olarak bile kabul etmediğini belirterek, bu sözlerle sanat dünyasında yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Sanat camiası bu sert eleştiriler karşısında ikiye bölünmüş durumda. Bir yandan Bülent Ersoy'un açıklamalarını destekleyenler varken, diğer yandan Yılmaz Morgül'ün yanında duran ve Ersoy'un sözlerini kabul edilemez bulan bir kesim bulunuyor. Bu tartışmanın nereye varacağı ve Türk müzik dünyasına nasıl yansıyacağı merak konusu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.