Melis Sezen'in Yeni Filmini Duyanlar Heyecanlandı! İşte Melis Sezen'in Yeni Filmi Ve Oyuncu Kadrosu!

Melis Sezen'in Yeni Filmini Duyanlar Heyecanlandı! İşte Melis Sezen'in Yeni Filmi Ve Oyuncu Kadrosu!
Ekranların sevilen yüzü Melis Sezen, 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminin kadrosuna katıldı. 1930'lu yılların Türkiye'sini anlatacak olan ve Cumhuriyet'in 100. yılına özel hazırlanan bu özel projede bakın oyuncu kadrosunda kimler var...

Son dönemde hem oyunculuk kariyeriyle hem de özel hayatıyla sıkça gündeme gelen Melis Sezen için yepyeni bir sayfa açılıyor. 'Sadakatsiz' dizisindeki 'Derin' karakteri ile izleyicinin beğenisini kazanan ve ardından 'Gülcemal' dizisinde Murat Ünalmış ile başrolleri paylaşan Sezen, şimdi de 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filmi ile adından söz ettiriyor.

640xauto.webp

Ünlü iş adamı Atilla Bingöl ile yaşadığı aşkla magazin dünyasında sıkça konuşulan Sezen, ayrılık haberleriyle gündeme bomba gibi düşmüşken, şimdi de kariyerindeki yeni adımıyla hayranlarını heyecanlandırıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın duyurduğu üzere, Melis Sezen BKM yapımı 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminin kadrosuna dahil oldu. Filmde Sezen'e, Salih Bademci, Ertan Saban ve Birce Akalay gibi değerli isimler eşlik edecek.

Film, 1930'lu yılların Türkiye'sini ve Cumhuriyet döneminin kültürel, sosyal dinamiklerini ele alacak. Cumhuriyet'in 100. yılına ithafen çekilecek olan bu özel yapımda, Salih Bademci, Türk müziğinin efsane isimlerinden Ahmet Adnan Saygun'u canlandıracak. Provalarının önümüzdeki hafta başlaması planlanan 'Bir Cumhuriyet Şarkısı', tarihi bir döneme ışık tutarken, Melis Sezen ve diğer oyuncuların performanslarıyla da şimdiden merak uyandırıyor.

640xauto-1.webp​​​​​​​

Melis Sezen'in yeni projesi, hem sanatçının oyunculuk kariyerindeki çeşitliliği göstermesi hem de Türkiye sinemasına tarihi bir katkı sağlaması açısından önem taşıyor. Sezen'in hayranları, ünlü oyuncuyu bu kez farklı bir dönem filmi içinde izleme fırsatı bulacaklarını bilmekten büyük heyecan duyuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.