Ece Ronay Yeni Sevgilisiyle Pozlarını Paylaştı! Son Evliliği İle Gündemden Düşmemişti! İşte Detaylar...

Ece Ronay Yeni Sevgilisiyle Pozlarını Paylaştı! Son Evliliği İle Gündemden Düşmemişti! İşte Detaylar...
Olaylı bir boşanmanın ardından Ece Ronay, yeni aşkıyla sosyal medyada gündem oldu. Ünlü fenomen, yeni sevgilisiyle verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Ece Ronay, özel hayatındaki yeni gelişmelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı taciz iddiası yüzünden mahkemelik olan ve bu olayla uzun süre gündemde kalan Ronay, şimdilerde ise yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu.

65e16a79112a8676-w1200xh1500.webp

Ece Ronay, çocuğunun babası Mehmet Bilir'den yaşadığı olaylı boşanmanın ardından aşk hayatında yeni bir sayfa açtı. Ünlü fenomen, yeni sevgilisiyle çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak bu yeni ilişkiyi takipçileriyle paylaştı. Paylaşıma, Ronay'ın takipçilerinden kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni yağdı.

Ronay, geçmişte yaşadığı zorluklara rağmen aşka olan inancını yitirmediğini ve hayatına yeni bir başlangıç yaptığını gösteriyor. Açtığı güzellik merkezleriyle de iş hayatında başarılı adımlar atan Ronay, şimdi de özel hayatındaki bu yeni gelişmeyle hayranlarının dikkatini çekiyor.

65e16dc11437bad9da47ca57.webp​​​​​​​

Ece Ronay'ın yeni aşkı, sosyal medya üzerinden yaptığı bu paylaşımla bir kez daha magazin gündeminin üst sıralarına yerleşti. Ünlü fenomenin hayranları, Ronay'ın bu yeni ilişkisini destekleyici yorumlarla karşıladı ve mutluluk dileklerini iletti. Ece Ronay, hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.