Dünyaca Ünlü Oyuncu Borçları İçin Müstehcen Pozlarını Para Karşılığı Sattığını Açıkladı! ''5 Dakikada Borcumu Ödedim'' Dedi!

Dünyaca Ünlü Oyuncu Borçları İçin Müstehcen Pozlarını Para Karşılığı Sattığını Açıkladı! ''5 Dakikada Borcumu Ödedim'' Dedi!
'The Sopranos'un yıldızı Drea de Matteo, maddi zorluklar ve evini kaybetme riskiyle karşı karşıya kalınca, müstehcen içerikli bir abonelik sitesinde fotoğraflarını satarak finansal krizini aşmayı başardı.

1999-2007 yılları arasında popüler 'The Sopranos' dizisinde Adriana La Cerva karakteriyle hafızalara kazınan ABD'li oyuncu Drea de Matteo, yaşadığı maddi sıkıntıları ve bu sıkıntılardan kurtulma yolunu açık yüreklilikle paylaştı. Yıllardır ekonomik zorluklarla mücadele eden Matteo, son çare olarak müstehcen içerikli bir abonelik sitesine katılarak finansal krizini aşma hikayesini Daily Mail'e anlattı.

65e0334e231efe39f3c150d9.webp

Banka hesabında sadece 10 doları kaldığında ve evini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığında, Matteo'nun bu siteye katılma kararı aldı. Hollywood'da iş bulmakta zorlanması ve evinin haciz sürecine girmesi, bu kararı almasında etkili oldu. "O site hayatımı kurtardı" diyen Matteo, müstehcen fotoğraflarını satarak beş dakika içinde finansal olarak kendini toparlayabildiğini ve borçlarını ödeyebildiğini belirtti.

Matteo'nun bu hamlesi, müzisyen eski sevgilisi Shooter Jennings'ten olan iki çocuğu için de bir umut kaynağı oldu. Başlarda siteye katılmak konusunda tereddütler yaşayan Matteo, aldığı tepkilere rağmen çocuklarının geleceği için bu adımı attığını ve zamanla kararının doğruluğunu gördüğünü ifade etti. 'The Sopranos' dizisinde bölüm başı 500 dolar kazanırken, şimdi bu site sayesinde dengeli bir yaşam sürdürebildiğini ve çocuklarına odaklanabildiğini dile getirdi.

65e034b0231efe39f3c150ee.webp​​​​​​​

Bu radikal karar, başta Matteo olmak üzere Bella Thorne, Coco Austin, Iggy Azalea, Denise Richards gibi pek çok ünlünün de benzer platformlarda yer almasına öncülük etti. Matteo'nun hikayesi, maddi zorluklar karşısında alınabilecek cesur kararların ve bunların sonuçlarının bir örneği olarak dikkat çekiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.