Cem Yılmaz'ın Kendinden 13 Yaş Küçük Sevgilisi Sonunda Yüzünü Gösterdi! İşte Yeni Aşka Dair Tüm Detaylar...

Cem Yılmaz'ın Kendinden 13 Yaş Küçük Sevgilisi Sonunda Yüzünü Gösterdi! İşte Yeni Aşka Dair Tüm Detaylar...
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, son paylaşımıyla yeni bir aşka yelken açtığının sinyallerini verdi. Yılmaz'ın gönlünü 13 yaş küçük pilates eğitmeni Necla Karahalil'e kaptırdığı ortaya çıktı.

Türk komedi dünyasının en önemli isimlerinden Cem Yılmaz, özel hayatıyla magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Eski eşi Ahu Yağtu ve eski sevgilileri Defne Samyeli ile Serenay Sarıkaya ile yaşadığı ilişkilerle sıkça konuşulan Yılmaz, şimdi de yeni bir aşka yelken açtı. Sosyal medya hesabından yaptığı gizemli paylaşımla hayranlarını meraklandıran Yılmaz, gönlünü pilates eğitmeni Necla Karahalil'e kaptırdı.

65e47b99386a5224-w1200xh780.webp

Yılmaz'ın, "O kadar" notuyla yayınladığı ve bir topuklu ayakkabının göründüğü fotoğraf, yeni sevgilisi hakkında ipuçları verdi. Bali'de tatil yapan Serenay Sarıkaya'nın paylaşımlarıyla, karedeki kadının kendisi olmadığını dolaylı yoldan açıklamasının ardından, gizemli sevgilinin kim olduğu merak konusu oldu.

Ardından Cem Yılmaz'ın kalp emojisi gönderdiği Necla Karahalil'in, "Şubat gibi şubat güneşim doğdu, ağzım tatlandı, yüreğim havalandı, ruhum okşandı. Sevgiyle nicelerine, oley" notuyla yaptığı paylaşım, ikilinin arasındaki aşkı doğrulamış oldu.

65e47aa1a3248413-w1200xh1499.webp​​​​​​​

1987 Tekirdağ doğumlu olan Necla Karahalil, 37 yaşında ve bir pilates eğitmeni. Sosyal medya üzerinden pilates videoları ve sağlıklı yaşam tüyolarıyla tanınan Karahalil, Cem Yılmaz ile arasındaki 13 yaş farkla dikkat çekiyor. İkili arasındaki bu yeni aşk, Yılmaz'ın hayranları tarafından merakla takip ediliyor ve magazin gündeminde geniş yer buluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.