Önden ve arkadan Pozu Olay Oldu! Kırmızı Kıyafetiyle Alev Alev Yaktı!

Önden ve arkadan Pozu Olay Oldu! Kırmızı Kıyafetiyle Alev Alev Yaktı!
"Euphoria"nın yıldızı Sydney Sweeney, kırmızı elbisesiyle sosyal medyayı salladı. Kendine olan güveni ve parlak kariyeriyle dikkat çeken güzel oyuncu, "Yaşayan en ateşli kadın" olarak övgülerin odağı oldu.

"Euphoria" dizisindeki Cassie karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Sydney Sweeney, son dönemde hem rol aldığı projelerle hem de özel hayatındaki açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Genç yıldız, geçmişte yaşadığı beden algısı sorunları üzerine yaptığı açıklamalarla da dikkat çekti.

640xauto-1.webp

Sweeney, daha önce gençken göğüslerini küçültme ameliyatı olmayı düşündüğünü ancak annesinin tavsiyesi üzerine bu karardan vazgeçtiğini belirtmişti. "Üniversitede pişman olursun" diyen annesinin sözlerini dinleyen Sweeney, şimdi bu kararı verdiği için mutlu olduğunu ve kendi bedenini sevdiğini ifade ediyor.

Son zamanlarda yıldızı parlayan güzel oyuncu, bir fotoğraf çekimi için giydiği kırmızı elbisesiyle hayranlarını büyüledi. Sweeney'nin bu görünümü, sosyal medyada "Yaşayan en ateşli kadın" ve "Bu kadar ateşli görünmek yasa dışı olmalı" gibi yorumlara neden oldu.

640xauto.webp

Euphoria'nın bitmesinin ardından oyunculuğu ve tarzıyla adından söz ettiren Sydney, aldığı ilgiyle son aylarda daha da öne çıkan bir isim haline geldi. Kariyerindeki yükselişiyle birlikte, kişisel gelişimi ve kendine olan güveniyle de genç kadınlara ilham vermeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.