Zeynep Bastık'tan Deprem Paylaşımı Herkesi Korkuttu! "Ağlamaktan Krize Girdim"...

Zeynep Bastık'tan Deprem Paylaşımı Herkesi Korkuttu! "Ağlamaktan Krize Girdim"...
Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, İstanbul ve çevre illerde hissedilen Çanakkale merkezli deprem sonrası yaşadığı korku ve endişeyi sosyal medya hesabından paylaştı. Bastık, deprem korkusu nedeniyle zor anlar yaşadığını belirtti.

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki deprem, İstanbul ve çevre illerde de hissedildi. Bu doğal afet, pek çok kişiyi tedirgin ederken, ünlüler dünyasından da tepkiler geldi. Son dönemin popüler isimlerinden şarkıcı Zeynep Bastık da, yaşadığı korku ve endişeyi takipçileriyle paylaştı.

65e6c188c4fa5206-w1200xh2149.webp

"İstanbul'dayım çoğunlukla" diyerek İzmir'e taşındığına dair iddiaları yalanlayan Bastık, yoğun deprem korkusu yaşadığını ve bu sebeple Urla'ya kaçmaya çalıştığını belirtmişti. Ancak, Çanakkale merkezli deprem sırasında İstanbul'da olan Bastık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ben bayağı sallandım. Ağlamaktan krize girdim, bu korku gerçekten saçma bir hal aldı bende." ifadelerini kullanarak yaşadığı zor anları dile getirdi.

Zeynep Bastık'ın deprem korkusu ve bu korkunun yol açtığı zorlu anları, bir kez daha doğal afetler karşısında insanların ne kadar savunmasız ve tedirgin olabileceğini gözler önüne serdi. Şarkıcının paylaşımı, takipçileri tarafından geniş yankı buldu ve birçok kişi tarafından destek mesajlarıyla karşılandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.