Didem Kınalı'dan Skandal İtiraflar! ''Oje Süren Erkekle Sevgili Olmam''... İşte Tüm Açıklamaları!

Didem Kınalı'dan Skandal İtiraflar! ''Oje Süren Erkekle Sevgili Olmam''... İşte Tüm Açıklamaları!
Ünlü şarkıcı ve eski oryantal Didem Kınalı, erkeklerin oje kullanımı hakkında dikkat çekici bir açıklama yaptı: "Şeffaf oje olabilir, renkli asla. Sürmek isteyen erkek sevgilim olamaz!"

Eski oryantal ve şimdilerin şarkıcısı Didem Kınalı, kariyeri boyunca birçok ilginç olaya tanıklık etmiş bir isim. Dans ettiği dönemlerde yaşadığı deneyimlerden, sahne aldığı gecelerdeki eğlenceli anılara kadar pek çok konuda açıklamalarda bulunan Kınalı, son dönemde erkeklerin oje kullanımıyla ilgili sorulan bir soruya net bir yanıt verdi.

screenshot-2-fhof.webp

Kınalı, "Şeffaf olan oje sürülebilir ama renkli oje asla. Ben erkek arkadaşımın oje sürmesini istemem; sürmek isteyen erkek de benim sevgilim olamaz!" diyerek, bu konudaki net tutumunu ortaya koydu. Ünlü isim, ayrıca kariyeri boyunca kadınlar tarafından daha çok tacize uğradığını da belirterek, para takılmasının kendisini rahatsız etmediğini, ancak bunun edepler çerçevesinde olması gerektiğini vurguladı.

screenshot-3-adip.webp​​​​​​​

Didem Kınalı'nın bu açıklamaları, özellikle sosyal medya başta olmak üzere birçok platformda geniş yankı buldu. Cinsiyet normları ve toplumsal beklentilerle ilgili tartışmaların odağına oturan bu konu, Kınalı'nın keskin ifadeleriyle yeni bir boyut kazandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.