Fahriye Evcen Evinin Lüks Salonunu Gösterdi! ''Maşallah Çok Güzel, Yakışır'' Yorumları Yapıldı!

Fahriye Evcen Evinin Lüks Salonunu Gösterdi! ''Maşallah Çok Güzel, Yakışır'' Yorumları Yapıldı!
Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından lüks villasının salonundan yaptığı paylaşım ile hayranlarını büyüledi. Ünlü çiftin evi, zarif dekorasyonuyla göz doldurdu.

Türk sinema ve dizi dünyasının sevilen çiftlerinden Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, özel yaşamları ve başarılarıyla gündemden düşmeyen isimler arasında yer alıyor. İki oğullarıyla mutlu bir aile tablosu çizen çift, son zamanlarda yaptıkları reklam anlaşmaları ve yatırımlarıyla da adından söz ettiriyor.

65e8166735f6f510-w1200xh1499.webp

Çalıkuşu romanının dizi uyarlamasıyla birlikte aşk yaşamaya başlayan ve sonrasında dünyaevine giren Evcen-Özçivit çifti, sanat dünyasının örnek gösterilen çiftleri arasında. Özellikle yaptıkları reklam anlaşmalarıyla dikkatleri üzerine çeken çift, son olarak bir mobilya markası ile 2 yıllık anlaşma yaparak 80 milyon TL kazanç sağladı.

Yatırımlarını gayrimenkule aktaran çift, beş ay içinde ikinci lüks villalarını satın alarak büyük bir yatırım daha yaptı. 4 milyon 250 bin dolar değerindeki yeni villalarıyla dikkat çeken Evcen-Özçivit ailesi, lüks yaşamlarıyla da hayranlık uyandırıyor.

65e816698bd6a412-w1200xh1499.webp​​​​​​​

Fahriye Evcen, son paylaşımıyla evlerinin göz alıcı salonunu takipçileriyle paylaştı. Gold ve krem tonlarının hakim olduğu salon, şıklığı ve zarafetiyle dikkat çekti. Ünlü oyuncunun paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada geniş yankı buldu ve takipçileri tarafından hayranlıkla karşılandı.

Evcen'in paylaşımı, ünlü çiftin zevkli ve şık yaşam tarzına dair ipuçları verirken, aynı zamanda takipçilerine ilham kaynağı oldu. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in lüks yaşamları ve başarılı kariyerleri, hayranlarını etkilemeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.