Hadise Nasıl Kilo Verdiğini Sonunda Açıkladı! Tüm Beslenme Düzenini Ve Alışkınlıklarını Paylaştı...

Hadise Nasıl Kilo Verdiğini Sonunda Açıkladı! Tüm Beslenme Düzenini Ve Alışkınlıklarını Paylaştı...
Türkiye'nin Sevilen Popçu Hadise'nin Zayıflama Yöntemleri Açıklandı! Beslenme Düzeni ve Metabolizma Canlandıran Kürler...

Türkiye'nin sevilen popçu ve televizyon yıldızı Hadise'nin 2022 yılında bir diyetisyenle çalıştığı ve zayıflama sırlarını paylaştığı ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı, günde sadece 2 öğün beslenerek formunu koruyor.

sozleri-hadise-yaratti-hayatimd-vuu-6mmq.webp

Hadise'nin sağlıklı yaşam tarzının temelini oluşturan beslenme düzeni, bir diyetisyenin önerileri doğrultusunda şekilleniyor. Günde 2 öğün beslenmeye odaklanan Hadise, aralıklı oruç sistemine benzer bir yöntemle besleniyor ve sağlıklı beslenmeye dikkat ediyor.

Özellikle akşam saatlerinde yeme alışkanlıklarına özen gösteren Hadise, akşam 7'den sonra herhangi bir şey yememeye özen gösteriyor. Bu sayede vücuduna dinlenme ve sindirim için zaman tanıyor ve daha hafif bir akşam geçiriyor.

Hadise'nin metabolizmasını canlandıran kürü de dikkat çekiyor. Sabahları tükettiği özel karışım, kuru kayısı, maydanoz, yeşil elma ve tarçın gibi içeriklerle sindirimi düzenliyor ve kan şekerini dengeleyerek açlık krizlerine karşı koruma sağlıyor.

hadise-382939675-971961394103982-12-0wvl.webp​​​​​​​

Ünlü şarkıcı, disiplinli yaşam tarzının bir ödülü olarak haftanın sadece 1 gününü 'ödül günü' olarak geçiriyor. Bu gün boyunca istediği her şeyi tüketerek kendini ödüllendiriyor.

Hadise, 2003 yılında Belçika'da düzenlenen Popstar yarışması "Idool" ile adını geniş kitlelere duyurmuş ve 2005'te 'Stir me up' şarkısı ile Türkiye'de tanınmaya başlamıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.