Ebru Polat Sevgilisinin Maaşını Açıklayınca Olanlar Oldu! Duyanlar Şaşkına Döndü! Tamı Tamına...

Ebru Polat Sevgilisinin Maaşını Açıklayınca Olanlar Oldu! Duyanlar Şaşkına Döndü! Tamı Tamına...
Ebru Polat, özel hayatı ve başarılı iş hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şarkıcı, "Fakir bir erkekle de beraber olurum, benim param var. Zaten şu anki sevgilim asgari ücretle çalışıyor," diyerek aşk hayatında karakterin önemine vurgu yaptı.

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Ebru Polat, hem özel hayatı hem de iş hayatındaki başarılarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta bir ödül töreninde kalbinin boş olduğunu dile getiren Polat, özel hayatı hakkında samimi itiraflarda bulundu. Şarkıcı, "Berbat gidiyor özel hayatım, kimseyle geçinemiyorum, gözünün üstünde kaş arıyorum, korkutuyorum karşı tarafı. Bekarlık daha güzel, böyle mutluyum" ifadelerini kullandı.

65e8663d400ec1033633cd73.webp

Bahçeşehir'de gerçekleşen bir etkinlikte sahne almadan önce basın mensuplarıyla sohbet eden Polat, erkeklerin estetik operasyonları hakkındaki düşüncelerini paylaştı. "Sade erkek seviyorum. Ufak dokunuşlar olabilir tabii ki ama her şey kararınca olmalı" diyerek, estetik müdahalelerin dozunu kaçırmamak gerektiğini belirtti.

40 yaşındaki başarılı şarkıcı ve iş kadını, aşk hayatıyla ilgili çarpıcı bir açıklama daha yaptı. Kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olduğunu vurgulayan Polat, "Fakir bir erkekle de beraber olurum, benim param var. Zaten şu anki sevgilim asgari ücretle çalışıyor, önemli olan tek şey karakter" diyerek, ilişkilerde maddi durumdan çok kişilik özelliklerinin önemini vurguladı.

Ebru Polat, kendi kozmetik markasının başarısıyla da adından söz ettiriyor. Ekim 2021'de bir televizyon programında günlük kazancını açıklayarak herkesi şaşırtmıştı. Kendi markasının ürünlerinin organik olmasına önem veren Polat, bir günde yaklaşık 40 bin TL kazanç elde ettiğini paylaşmıştı.

65e866b9400ec1033633cd77.webp​​​​​​​

Ayrıca güzellik salonu işletmeciliği yapan Polat, işlerinin pandemi öncesi çok iyi gittiğini, ancak son dönemde yaşanan olayların insanların güvenini sarsmasına rağmen ticari hayatının iyi gittiğini belirtti. Ebru Polat, hem iş hem de özel hayatındaki dürüst ve açık sözlü tutumuyla hayranlarının takdirini kazanmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.