Didem Soydan ''Estetik'' Diyenlere Cevabını Ağır Bir Şekilde Verdi! 'Bu Ciltle 15 Sene Daha Var!'...

Didem Soydan ''Estetik'' Diyenlere Cevabını Ağır Bir Şekilde Verdi! 'Bu Ciltle 15 Sene Daha Var!'...
Ünlü manken Didem Soydan, sosyal medyada yapılan 'estetik' yorumuna kayıtsız kalmayarak esprili bir yanıt verdi. Yeni saç rengiyle dikkat çeken Soydan, güzelliğinin sırrını doğallığa bağladı.

Didem Soydan, model ve mankenlik kariyerinin yanı sıra, özel hayatı ve tarzıyla da adından sıkça söz ettiren bir isim. Kendine özgü duruşu ve iddialı pozlarıyla dikkat çeken Soydan, bu kez imaj değişikliğiyle gündeme geldi. Ünlü manken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yeni saç rengini takipçileriyle paylaştı ve kısa sürede büyük beğeni topladı.

178420.jpg

Soydan'ın yeni imajına yapılan yorumlar arasında 'Çok güzelsin', 'Aşırı yakışmış', 'Harika görünüyorsun' gibi olumlu ifadeler dikkat çekerken, bir sosyal medya kullanıcısının "Yüz gerdirilmiş ama ispatlayamam" şeklindeki yorumu dikkatleri çekti. Didem Soydan, bu yoruma esprili bir yanıt vererek, "İspatlayamazsın çünkü öyle bir manyaklığa geçmem için bir 15 sene daha var bu ciltle" dedi ve doğal güzelliğini vurguladı.

pek-bir-cesur-didem-soydan-ustsuz-sekilde-art-arda-pozlar-verdi.jpg​​​​​​​

Didem Soydan'ın bu yanıtı, sosyal medyada takdirle karşılandı ve ünlü modelin hem mizah anlayışını hem de kendine olan güvenini göstermesi açısından övgü aldı. Soydan'ın doğallıktan yana tavır alması ve estetik yorumlarına karşı sergilediği olumlu tutum, onun hayranları tarafından takdir edildi. Didem Soydan, sadece modellik kariyeriyle değil, sosyal medyadaki pozitif ve esprili tutumuyla da örnek olmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.