Oryantal Didem, İbrahim Tatlıses ile İlişki İddialarına Son Noktayı Koydu! ''Duygusal Bir Bağım Yok''...

Oryantal Didem, İbrahim Tatlıses ile İlişki İddialarına Son Noktayı Koydu! ''Duygusal Bir Bağım Yok''...
Türkiye'nin ünlü dansçısı Didem Kınalı, uzun yıllardır konuşulan İbrahim Tatlıses ile olan duygusal ilişki iddialarına açıklık getirdi. "İbo Show" programında birlikte yaşadıkları anılar ve iş birliği hakkında konuşan Kınalı, gündemde...

"İbo Show" programıyla adını geniş kitlelere duyuran ve "Oryantal Didem" lakabıyla tanınan Didem Kınalı, yıllardır süregelen İbrahim Tatlıses ile ilişki iddialarına cevap verdi. Didem Kınalı, Gökay Kalaycıoğlu'nun YouTube'da yayınlanan Haber Bahane programında samimi açıklamalarda bulundu.

ory3.webp

Kınalı, çocuk yaşta konsomatris olarak çalışmaya başladığı zorlu hayat hikayesini anlattı ve ilk kez 14 yaşında tacize uğradığını açıkladı. Türkücü ve yapımcı İbrahim Tatlıses ile uzun yıllar birlikte çalışan Kınalı, ikili arasındaki ilişki hakkında merak edilen sorulara da yanıt verdi.

İbrahim Tatlıses ile herhangi bir duygusal ilişki yaşamadıklarını vurgulayan Kınalı, "İbrahim Bey'le bazen anlaşamadığımız konular oluyordu çünkü dolduruşa çok gelebilen biriydi. Öyle anlaşmazlıklarımız oluyordu ama şiddet olmadı" şeklinde konuştu. Didem Kınalı'nın bu açıklamaları, yıllardır devam eden dedikodulara son vermiş oldu.

ddddddddddd.webp​​​​​​​

Kınalı'nın itirafları ve Tatlıses ile olan profesyonel ilişkisi hakkında detaylar, sosyal medyada ve kamuoyunda geniş yankı buldu. Oryantal Didem olarak tanınan Kınalı, Türkiye'nin en sevilen sanatçılarından biri olmaya devam ediyor, yaşadığı zorluklara rağmen sahnelerdeki başarısını koruyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.