Sakla Beni Dizisinin Yıldızı Cemre Baysel Cesur Davet Tarzıyla Adından Söz Ettirdi! '' Çok Güzel Ve Çok Şık'' Yorumları Geldi!

Sakla Beni Dizisinin Yıldızı Cemre Baysel Cesur Davet Tarzıyla Adından Söz Ettirdi! '' Çok Güzel Ve Çok Şık'' Yorumları Geldi!
"Sakla Beni" dizisinin sevilen karakteri İncila'yı canlandıran Cemre Baysel, davetlerdeki şık ve göz alıcı stiliyle adından söz ettiriyor. Siyah tülden elbisesi ve gold takılarıyla geceye damgasını vuran Baysel, hayranlarından tam not aldı.

Sevilen dizi "Sakla Beni"deki başarılı performansıyla adından sıkça söz ettiren Cemre Baysel, oyunculuk yeteneklerinin yanı sıra zarif stiliyle de dikkat çekiyor. Gece davetlerinin aranan yüzü olan Baysel, son olarak katıldığı bir etkinlikte siyah tülden tasarlanmış ışıltılı elbisesiyle tüm gözleri üzerine çevirdi.

728xauto-2.webp

Gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Cemre Baysel'in gold takı seçimi, şıklığına şıklık kattı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarına yapılan "Şık ve güzelsin", "Bu güzelliğin şaka mı?", "Harika görünüyorsun" gibi yorumlar, ünlü oyuncunun tarzının ne kadar beğenildiğini gözler önüne serdi.

728xauto-3.webp​​​​​​​

5 Şubat 1999 tarihinde İzmir'de doğan ve sanat eğitimini Ege Üniversitesi'nde tamamlayan Cemre Baysel, 2014 yılında "Yeşil Deniz" dizisiyle adım attığı televizyon dünyasında kısa sürede kendine sağlam bir yer edindi. Hem oyunculuk yeteneği hem de zarafetiyle ön plana çıkan Baysel, gelecek projeleriyle adından daha fazla söz ettireceğe benziyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.