Mastürbasyon Sahnesi İle Gündeme Gelen Hafsanur Sancaktutan'dan Flaş Cevap! ''Özel Hayatım Bana Kalsın''...

Mastürbasyon Sahnesi İle Gündeme Gelen Hafsanur Sancaktutan'dan Flaş Cevap! ''Özel Hayatım Bana Kalsın''...
"Dünyayla Benim Aramda" dizisindeki cesur sahnesiyle adından söz ettiren Hafsanur Sancaktutan, senaryonun gerekliliklerine vurgu yaparak Hülya Avşar'ın "Berlin in Berlin" filmini referans aldı.

Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, son dönemdeki rolüyle gündem oluşturmayı sürdürüyor. "Dünyayla Benim Aramda" dizisinde yer alan mastürbasyon sahnesiyle ilgili konuşan Sancaktutan, bir oyuncunun senaryoya hizmet etmesi gerektiğini ve bunun sınır tanımadığını belirtti. Kendi karakterinin adının da Berlin olmasıyla, Hülya Avşar'ın "Berlin in Berlin" filmindeki performansını hatırlattığını dile getirdi.

iloplg-n39r.webp

Roma'dan yeni dönen ve dinlenme sürecinde olduğunu belirten Sancaktutan, özel hayatı ve aşk dedikoduları hakkında da konuştu. Kerem Bursin ile olan arkadaşlıklarını vurgulayan genç oyuncu, özel hayatının gizliliğine önem verdiğini söyledi.

ilokoilpg-5cph.webp​​​​​​​

Oyunculuk anlayışı ve sanatına olan saygısıyla dikkat çeken Sancaktutan, dijital platformların özgürlüğü ve hitap ettiği kitleye göre rollerini seçtiğini ifade etti. Gerekli görülen sahneleri oynamaktan çekinmediğini ancak bunun hikâyeyi etkileyip etkilemediğinin önemli olduğunu vurguladı. Hafsanur Sancaktutan, özel hayatıyla ilgili soruları ise zarafetle yanıtlarken, özel hayatının kendisine kaldığını dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.