Tek Gecelik İlişkiden Sonra Hamile Kalan Kadın, Bebeğinin Babasını TikTok'ta Arıyor!

Tek Gecelik İlişkiden Sonra Hamile Kalan Kadın, Bebeğinin Babasını TikTok'ta Arıyor!
Edinburgh'da yaşayan 30 yaşındaki Sarah-Jayne Snow, bar tuvaletinde yaşadığı tek gecelik ilişki sonrası hamile kaldığını ve bebeğinin babasını bulmak için TikTok üzerinden yardım çağrısında bulundu.

İskoçya'nın Edinburgh şehrinde yaşayan Sarah-Jayne Snow, yaşadığı tek gecelik ilişki sonucu hamile kaldığını ve bebeğinin babasını TikTok üzerinden arama kararı aldı. Tenerife'de tanıştığı ve bir bar tuvaletinde beraberlik yaşadığı adamın fotoğrafını paylaşan Snow, "Bu adamı Glasgow'dan tanıyan var mı?" diyerek sosyal medya kullanıcılarının yardımını istedi.

640xauto-1.webp

2 milyonun üzerinde izlenmeye ulaşan TikTok gönderisinde ultrason görüntülerini de paylaşan genç kadın, "Tenerife'de tanıştığım adama. Baba olacaksın" ifadelerini kullandı. Arama çabalarında herhangi bir ilerleme kaydedip kaydetmediği sorulduğunda Snow, henüz adamdan veya onu tanıyan herhangi birinden haber alamadığını belirtti. Ancak oğlu doğduğunda DNA testi yaptıracağını ve bu şekilde babayı bulacağına emin olduğunu ifade etti.

640xauto-2.webp​​​​​​​

Sarah-Jayne Snow'un çağrısı, sosyal medyada geniş yankı buldu ve pek çok kullanıcıdan destek mesajları aldı. Snow, yaşadığı durumu ve bebeğinin babasını bulma çabasını sosyal medya aracılığıyla paylaşarak modern çağın iletişim araçlarının gücüne başvurmuş oldu. Bu olay, aynı zamanda sosyal medyanın hayatımızdaki etkisinin ve insanlar arası ilişkilerdeki rolünün yeni bir örneğini teşkil etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.