Gigi Hadid yeni imajıyla şok etti! Yeni Yeni bir aşka yelken açmıştı... İmaj Değişikliğine Gitti!

Gigi Hadid yeni imajıyla şok etti! Yeni Yeni bir aşka yelken açmıştı... İmaj Değişikliğine Gitti!
Moda dünyasının gözde ismi Gigi Hadid, yaşadığı yeni aşkın heyecanıyla birlikte radikal bir imaj değişikliğine gitti. Ünlü model, uzun saçlarını kısa keserek sosyal medyada yeni halini paylaştı.

Son zamanlarda Bradley Cooper ile yaşadığı aşkla magazin gündemini meşgul eden Gigi Hadid, şimdi de imaj değişikliğiyle adından söz ettiriyor. Moda haftalarının vazgeçilmez isimlerinden biri olan Hadid, uzun zamandır tercih ettiği uzun saçlarını radikal bir kararla kısa kesti.

65ed6f54f224c905-w1200xh1667.webp

Gigi'nin yeni saç stili, Jennifer Aniston ve Claudia Schiffer gibi ünlü isimlerin de tercih ettiği ünlü saç stilisti Chris McMillian tarafından yapıldı. Gigi, bu büyük değişimi sosyal medya hesabından paylaşarak hayranlarını şaşırttı. Paylaşım, kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Bu büyük değişikliğin, Hadid'in son dönemde yaşadığı yeni aşkın bir yansıması olduğu düşünülüyor. ABD'li modelin, ünlü aktör Bradley Cooper ile ilişkisi magazin dünyasının dilinden düşmüyor. İkilinin evlilik hazırlığı içinde olduğu söylentileri de hayranlarını heyecanlandırıyor.

65ed6ebe7df92420-w1200xh1747.webp

Gigi Hadid'in imaj yenilemesi, yaşamındaki yeni başlangıçların bir simgesi olarak görülüyor. Ünlü modelin bu cesur değişikliği, hem kişisel gelişimini hem de aşk hayatındaki mutluluğunu yansıtıyor gibi. Yeni saç stili ve aşk dolu hayatıyla Gigi Hadid, hayranlarına ilham vermeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.