Birce Akalay ve Hakan Kurtaş Konserde Görüntülendi! Sabaha Kadar Eğlendiler! İşte Detaylar...

Birce Akalay ve Hakan Kurtaş  Konserde Görüntülendi! Sabaha Kadar Eğlendiler! İşte Detaylar...
Yakın zamanda aşk yaşamaya başlayan oyuncular Birce Akalay ve Hakan Kurtaş, Beyoğlu'ndaki bir konserde sarmaş dolaş dans ederken ilk kez kameralara yakalandı. Çiftin bu mutlu anları, hayranlarını sevince boğdu.

Türk televizyon dünyasının sevilen isimleri Birce Akalay ve Hakan Kurtaş, özel hayatlarıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. İkilinin aşkı, özellikle "Kuş Uçuşu" dizisindeki başarılı performansı sonrası gönülleri fetheden Akalay'ın, meslektaşı Kurtaş ile birlikteliği magazin basınının en çok konuşulan konuları arasında yerini aldı.

ask-yasamaya-baslayan-birce-akalay-ve-hakan-16928995-5020-m.webp

14 Şubat Sevgililer Günü'nde Beyoğlu'nda bir sinemada el ele film izlerken ilk defa birlikte görüntülenen çift, aşklarını ilan etmişti. İlişkilerini mümkün mertebe gözlerden uzak yaşamaya çalışsalar da, birlikte geçirdikleri keyifli anların fotoğraflarını ve videolarını sosyal medya hesaplarından paylaşmaktan çekinmiyorlar.

Dün akşam Beyoğlu'nda gerçekleşen bir konserde sarmaş dolaş dans ederken görüntülenen Akalay ve Kurtaş, müziğin ritmine kendilerini kaptırarak unutulmaz anlar yaşadı. Konserde bulunan ve bu özel anları kaydeden seslendirme sanatçısı Coşku Belet, çiftin bu mutlu anlarını videoya alarak ilk kez yan yana oldukları anların kaydedilmesine olanak sağladı.

Bu video, Akalay ve Kurtaş'ın aşkının ilk defa görsel bir kanıtı olurken, hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. İkilinin birlikte eğlenirkenki doğal ve mutlu halleri, sosyal medyada hızla yayıldı ve hayranlarından bolca olumlu yorum aldı. Birce Akalay ve Hakan Kurtaş'ın aşkı, şimdiden magazin gündeminin vazgeçilmez konularından biri haline gelmiş durumda.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.