Yalı Çapkını'nın Yıldızı Gözde Kansu'nun Eski Halini Görenler Hayran Kaldı! ''Ne Kadar Değişmiş''...

Yalı Çapkını'nın Yıldızı Gözde Kansu'nun Eski Halini Görenler Hayran Kaldı! ''Ne Kadar Değişmiş''...
Yalı Çapkını dizisinde Ferit'in annesi Gülgün rolünde izlediğimiz Gözde Kansu'nun gençlik yıllarına ait fotoğrafları gündemde! Ünlü oyuncunun eski hali, hayranlarını şaşırttı.

Yalı Çapkını dizisinin başarılı oyuncusu Gözde Kansu, son zamanlarda gündemdeki yerini gençlik yıllarına ait fotoğraflarıyla aldı. Ferit'in annesi Gülgün karakterini canlandıran Kansu'nun eski hali, duru güzelliği ve zarif görünümüyle dikkat çekti.

s-9e4ef7242c2d00c89081915c0777ea6a12814a6a.webp

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Kızılcık Şerbeti gibi önemli projelerde de yer alan Gözde Kansu, kariyerinde birçok farklı karaktere hayat vermiş başarılı bir oyuncu olarak biliniyor. Çiçek Taksi, Ayrılsak da Beraberiz, Kurşun Yarası, Dudaktan Kalbe, Medcezir, Sen Anlat Karadeniz, İçerde gibi yapımlarda önemli roller üstlenen Kansu, gençlik yıllarından bu yana dikkat çeken bir oyunculuk kariyerine sahip.

s-f1abecd15af8997e35d2b05504091ae46d02937e.webp​​​​​​​

43 yaşındaki ünlü oyuncu Gözde Kansu'nun eski hali, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Hayranları, gençlik yıllarına ait fotoğraflarıyla Kansu'nun nasıl bir değişim geçirdiğini merakla inceledi. Gözde Kansu'nun duru güzelliği ve doğal cazibesi, onu izleyenleri yıllar geçse de etkilemeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.