Sosyete Dünyasında Büyük Çekişme! 'Kocanı Aldım' Kavgası Mahkemeye Taşındı!

Sosyete Dünyasında Büyük Çekişme! 'Kocanı Aldım' Kavgası Mahkemeye Taşındı!
Turizm şirketi CEO'su Bertan Aner'in eski eşi Ayça Kerimoğlu ile yaşadığı kavga, yeni eşi Burcu Tandoğan'ın müdahalesiyle büyüdü. İki ünlü isim arasındaki mesajlaşmalar ve hukuki süreç, medyada geniş yankı uyandırdı.

Sosyete dünyasında birbirinden tanınmış isimler arasında yaşanan 'Kocanı Aldım' kavgası büyük yankı uyandırdı. Turizm şirketi CEO'su Bertan Aner'in eski eşi Ayça Kerimoğlu ile boşanması ve ardından Burcu Tandoğan ile evlenmesi, iki kadın arasında sert tartışmalara yol açtı.

Olay, Burcu Tandoğan'ın Ayça Kerimoğlu'na "Kocanı aldım, üç kuruşluk sefil kadın" şeklindeki mesajıyla başladı ve mahkemelik oldu. Tandoğan'a karşı açılan davanın ardından Aner hakkında 6 suçtan soruşturma açıldığı ortaya çıktı.

Ayça Kerimoğlu'nun iddialarına göre, Burcu Tandoğan Aner, kendisine karşı şiddet, tehdit, aşağılama ve hakaret içeren mesajlar atmıştı. Aner'in, Kerimoğlu'na ölüm tehditleri savurduğu ve hatta ölmüş annesine küfrettiği belirtildi. Bu olayların ardından savcılık soruşturması başlatıldı ve dosya uzlaştırma bürosuna gönderildi.

Ayça Kerimoğlu, eski eşinin bu hareketlerinin kendisinde huzursuzluk yarattığını ve çocuğunun güvenliği konusunda endişe duyduğunu ifade etti. Mahkeme, Burcu Tandoğan'ın Kerimoğlu'na karşı şiddet ve tehdit içeren davranışlarda bulunmamasına hükmetmişti. Ancak taraflar arasındaki hukuki mücadele henüz sona ermemiş gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.