Düğün ve Balayı Masraflarını Karşılamak İçin Kullanılmış Banyo Suyunu Satıyor! 'Unutulmaz Olmasını İstiyorum' Diyor!

Düğün ve Balayı Masraflarını Karşılamak İçin Kullanılmış Banyo Suyunu Satıyor! 'Unutulmaz Olmasını İstiyorum' Diyor!
Sosyal medya fenomeni Amanda Leon, düğün ve balayı masraflarını karşılamak için kullanılmış küvet suyunu kavanozlara koyarak satışa çıkardı.

Sosyal medya platformlarında fenomenleşen 21 yaşındaki Amanda Leon, düğün ve balayı masraflarını karşılamak için sıra dışı bir ticaret yöntemi buldu: kullanılmış küvet suyu satışı. Leon, kavanozlara koyduğu bu suları hayranlarına satışa çıkararak dikkatleri üzerine çekti.

640xauto-3.webp

Dört gün içinde ürünlerinin fark edilerek satılmaya başlandığını belirten Leon, parayı kendisine ve nişanlısına unutulmaz bir deneyim sağlamak için kullanmayı planladığını ifade etti. "Düğünümün ve balayının unutulmaz olmasını istiyorum, bu yüzden yaratıcı olmaya ve alışılmadık bir şekilde para toplamaya karar verdim" diyen genç fenomen, finansal kaynak bulmak için bu ilginç yöntemi tercih ettiğini belirtti.

640xauto-2.webp​​​​​​​

Amanda, suyun içme amaçlı olmadığını açıkça belirterek, nişanlısının kendisini ticari hareketi konusunda desteklediğini ve hatta satış için suyu şişelemesine yardım ettiğini dile getirdi. "O benim en büyük destekçim! Bu kadar değerli olacağını hiç düşünmemiştim" diyen Amanda, ilginç ticaret fikriyle sosyal medya üzerinden geniş bir kitleye ulaşarak düğün ve balayı planlarına destek olmaya çalışıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.