MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı Yapılıyor! 2024 MHP MYK ve MDK üyeleri kim oldu? İşte O İsimler...

MHP 14. Olağan Büyük Kurultayı Yapılıyor! 2024 MHP MYK ve MDK üyeleri kim oldu? İşte O İsimler...
MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda, parti liderliği ve geleceğine yön verecek önemli kararlar alınacak. Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri kim oldu. İşte O isimler...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), yarın gerçekleşecek olan 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda "Ülkeye Sevda Ülküye Yemin" temalarıyla bir araya gelecek. Kurultayda, genel başkan ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) seçimi ile birlikte Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ve Başkanlık Divanı'nın belirlenmesi ön plana çıkıyor. MHP'nin tarihine ışık tutan kurultaylar ve genel başkanlık seçimleri ise partinin siyasi yolculuğunda önemli bir yer tutuyor.

"Ülkeye Sevda Ülküye Yemin" Temasıyla 14. Olağan Büyük Kurultayı Başladı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), yarın "Ülkeye Sevda Ülküye Yemin", "Ülkümüz Ömür Boyu Candan Öte", "Ülke İçin Var Olduk Bir Ülküye Yar Olduk" temalarıyla düzenleyeceği 14. Olağan Büyük Kurultayı'na hazırlanıyor. Bu kapsamda, genel başkan ve Merkez Yönetim Kurulu seçimi ön planda yer alıyor. Ayrıca, Merkez Disiplin Kurulu ve Başkanlık Divanı'nın belirlenmesi de kurultayın gündeminde yer alacak.

Bahçeli 1997'de ilk kez genel başkanlığa seçildi!

MHP'nin tarihindeki kurultaylar, partinin siyasi hafızasında önemli bir rol oynuyor. Parti, 1969 yılında Adana'da gerçekleştirilen büyük kurultayla Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi'nin adını Milliyetçi Hareket Partisi olarak değiştirmiş ve amblemini "üç hilal" olarak belirlemiştir. Ardından, 1997 yılında Alparslan Türkeş'in vefatının ardından Devlet Bahçeli'nin genel başkanlığa seçilmesiyle bir dönem başlamıştır. Bahçeli, MHP'nin genel başkanlığını uzun yıllar boyunca sürdürmüş ve çeşitli kurultaylarda tekrar seçilmiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14. Olağan Büyük Kurultayı MHP MYK ve MDK Üyeleri Kim Oldu?

MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek ve partinin gelecek dönemdeki siyasi rotasını belirleyecek önemli bir etkinlik olacak. Kurultayın ardından ise parti, ilçe ve il kongrelerine odaklanarak önemli kararlar almayı sürdürecek.

Merkez Yönetim Kurulu (MYK) seçimi ile birlikte Merkez Disiplin Kurulu (MDK) ve Başkanlık Divanı'nın belirlenmesi halinde sayfamızda yayınlanacaktır.

37399496650255.webp

MHP MDK ÜYELERİ

MDK ÜYELERİ ASİL
1. ABDULLAH BAHADIR ALPEREN
2. KÜRŞAT TÜRKER ERCAN
3. AHMET KORHAN MASTI
4. HİLAL ELMAS
5. TÜLİN TUNCAY
6. NİHAT ÜNVER
7. GÖKBERK OSMANAĞAOĞLU
8. HATİCA AKKAYA
9. İLKER İPEK

YEDEK ÜYELER

1. AGAH KÜRŞAT KARAOĞUZ
2. ALPEREN ÖZDEMİR
3. CEYHUN ÇATALSAKAL
4. BİLGİN ERTAŞ
5. MURAT FAHRİ ERTUL

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.