TÜVTÜRK'ten Yeni Karar!Araç Muayenelerinde Önemli Değişiklikler Geliyor! İşte Detaylar..

TÜVTÜRK'ten Yeni Karar!Araç Muayenelerinde Önemli Değişiklikler Geliyor! İşte Detaylar..
ÜVTÜRK, araç muayene süreçlerini kolaylaştırmak ve daha düzenli hale getirmek için gezici istasyonlar ve online randevu sistemi gibi yeni uygulamaları devreye alıyor.

TÜVTÜRK, araç muayene işlemlerini daha kolay hale getirmek amacıyla yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. Ulaştırma Bakanlığı tarafından duyurulan bu uygulama, milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor ve muayene süreçlerini daha düzenli bir şekilde yürütülmesini sağlayacak.

Gezici istasyonlar sayesinde, randevu alarak muayene yaptırmak isteyen sürücüler uzun kuyruklarda beklemek zorunda kalmayacaklar. Türkiye'nin 77 ilinde hizmet veren gezici istasyonların sayısı büyük şehirlerde artış gösteriyor ve bu istasyonlar yalnızca randevu sistemiyle araç kabul ediyor. Bu yeni yöntem, işlemleri çok daha düzenli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmenin önünü açıyor.

Muayene için randevu alınması ise internet ortamında online olarak düzenleniyor. Randevusuz hiçbir şekilde araç kabulünün yapılmadığı TÜVTÜRK istasyonları için online randevu işlemleri, araç sahiplerine büyük kolaylık sağlıyor.

thumbs-b-c-9ace6202b4a0907bd9ffb08d8f088798.jpg

Muayene testinde yapılan Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü testi için yetkilendirilmiş kurumlardan belge almak, sürücüleri TÜVTÜRK istasyonlarında ek bir test yapma zorunluluğundan muaf tutuyor ve büyük bir zaman kazanmalarını sağlıyor.

Gezici istasyonların bulunduğu il ve ilçeleri öğrenmek isteyenler, TÜVTÜRK'ün resmi internet sitesini ziyaret ederek uygun randevu tarihlerini kontrol edebilirler. Bu uygulama, araç sahiplerine yoğunluk ve düzensizlikle mücadelede büyük destek sağlayarak araç muayene sürecini kolaylaştırıyor. Benzer uygulamaların yaygınlaşması, trafik güvenliği ve çevre koruma açısından önemli adımların atılmasını sağlayacaktır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.