Hande Erçel Hollywood'un Devlerini Geride Bırakarak Takipçi Rekoru Kırdı!

Hande Erçel Hollywood'un Devlerini Geride Bırakarak Takipçi Rekoru Kırdı!
Hande Erçel, Instagram'daki takipçi sayısıyla birçok Hollywood yıldızını geride bırakarak dikkatleri üzerine çekiyor. Ünlü oyuncunun sosyal medya başarısı, küresel çapta tanınan isimleri bile geride bırakmasıyla dikkat çekiyor.

Sosyal medyanın gücü gün geçtikçe artarken, ünlüler arasında da takipçi sayısı önemli bir rekabet alanı haline geldi. Habertürk'te yer alan habere göre, birçok ünlü ismin aktif olarak kullandığı Instagram platformunda takipçi sayısıyla öne çıkan isimler arasında Hande Erçel dikkatleri üzerine çekiyor.

Küresel çapta tanınan birçok ünlü oyuncunun bile Instagram hesabı bulunmazken, Hande Erçel'in takipçi sayısı birçok Hollywood yıldızını geride bırakıyor. Dünyada bu rekora sahip isimler arasında yer alan Dwayne Johnson'un ardından Türkiye'de bu rekorun sahibi olan Erçel, 10 yıllık oyunculuk kariyeri boyunca 10 farklı yapımda rol alarak dikkatleri üzerine çekti.

handee-05022024a14de604.webp

Hande Erçel'in Instagram'daki takipçi sayısı, küresel çapta tanınan birçok ünlü kadın meslektaşını geride bırakarak dikkat çekiyor. Erçel'i geride bırakan isimler arasında sadece Emma Watson ve Jennifer Aniston bulunuyor. Ünlü oyuncunun bu başarısı, sosyal medya rekabetindeki gücünü ve geniş kitlelere ulaşma potansiyelini gözler önüne seriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.