Sydney Sweeney'in İlginç Kıyafeti Dudak Isırttı! İşte Kırmızı Halıdaki O Pozları...

Sydney Sweeney'in İlginç Kıyafeti Dudak Isırttı! İşte Kırmızı Halıdaki O Pozları...
Ünlü oyuncu Sydney Sweeney, Los Angeles galasına katıldığı "Immaculate" filminin gösterişli kırmızı halısında göz alıcı bir tarz sergiledi.

Son dönemin dikkat çeken isimlerinden biri olan 26 yaşındaki oyuncu Sydney Sweeney, cuma günü gerçekleşen "Immaculate" filminin Los Angeles galasında büyük bir ilgi odağıydı. Kırmızı halıda boy gösteren Sweeney, şıklığı ve cesur tarzıyla adından söz ettirdi.

resim-2024-03-18-144051912.png

Sweeney, galaya iki büyükannesini ve annesi Lisa ile birlikte katıldı ve bu özel gecede nefes kesici bir görünüm sergiledi. Ünlü aktris, bu kez göğüs altında taşıdığı avangart beyaz üst ile dikkatleri üzerine çekti. Üst giyimindeki tasarım, çiçekler, bitkiler ve meyvelerin bir araya gelerek oluşturduğu bir heykeli anımsatıyordu.

"Sahip olduğum bedeni kucaklayarak güç buluyorum" diyerek cesur bir duruş sergileyen Sydney Sweeney, kırmızı halıda oldukça dikkatli bir şekilde ilerledi. Sanatsal üstü siyah pantolon ve uyumlu topuklu ayakkabılarla kombinlediği görünümü, hayranlarından tam not aldı.

640xauto-1.webp​​​​​​​

Sweeney'in "riskli" ama bir o kadar da ilginç ve şık tasarımı, moda dünyasında da konuşulan bir konu haline geldi. Ünlü oyuncunun gösterişli tarzı, kırmızı halıda adeta bir moda ikonu gibi parladı ve izleyicileri büyüledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.