Kanye West'in Eşi Bianca Censori Annesinin Yanında Da Yarı Soyunuk Gezince Yine Tepki Topladı! İşte O Kareler...

Kanye West'in Eşi Bianca Censori Annesinin Yanında Da Yarı Soyunuk Gezince Yine Tepki Topladı! İşte O Kareler...
Kanye West'in eşi Bianca Censori, cesur giyim tarzıyla Los Angeles sokaklarında dikkat çekiyor, ancak tepkileri de üzerine topluyor.

Geçtiğimiz yıllarda Kim Kardashian ile yaşadığı ayrılık ve ardından yaptığı açıklamalarla sürekli gündemde kalan Kanye West'in eşi Bianca Censori, son günlerde sokağa iç çamaşırsız bir şekilde sadece külotlu çorapla çıkarak büyük tepki çekmişti. Şimdi ise Censori, cesur giyim tarzıyla Los Angeles sokaklarında bir kez daha adından söz ettiriyor.

728xauto.webp

Bianca Censori, annesiyle birlikte Chatsworth'teki bir kozmetik mağazasına giderken, kendine özgü tarzını yansıtan oldukça açık pembe mini bir elbise tercih etti. Bu cesur seçim, onun hayal gücüne az şey bırakan moda anlayışını bir kez daha sergiledi. Ancak, süper mini eteğiyle sokaklarda görüntülenen modacı, yine tepkilerin hedefi oldu.

Kanye West'in eşi olarak tanınan Bianca Censori'nin giyim tarzı, bazı kesimlerden olumlu karşılanırken, çoğunlukla büyük tepki topluyor. Censori'nin cesur ve müstehcen giyim tarzı, toplumda tartışmalara ve eleştirilere yol açıyor. Özellikle aile gezilerinde dahi sıra dışı kıyafet seçimleriyle gündeme gelen Censori, annesiyle birlikte olduğu anlarda dahi rahatsızlık yaratmaktan kaçınmıyor.

1080xauto.webp​​​​​​​

Kanye West'in eşi Bianca Censori'nin cesur stil tercihleri, modaya ve toplumsal normlara meydan okuyan bir tutum sergilerken, aynı zamanda da eleştirilere ve tepkilere maruz kalıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.