Gökçe Bahadır'ın Etiler'deki Lüks Villasının Kirası Dudak Uçuklattı! Detaylar Ortaya Çıktı!

Gökçe Bahadır'ın Etiler'deki Lüks Villasının Kirası Dudak Uçuklattı! Detaylar Ortaya Çıktı!
Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır ve eşi Emir Ersoy'un Etiler'deki Boğaz manzaralı villalarının aylık kirasının 270 bin TL olduğu ortaya çıktı.

Şimdilerde Star TV'de yayınlanan "Ömer" dizisinde başrol oynayan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır ve eşi Emir Ersoy'un, Etiler'de lüks bir eve taşınmalarıyla birlikte evin kirası da merak konusu oldu. Gazeteci Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, çiftin kiraladığı bu villanın aylık kirası tam 270 bin TL olarak belirlendi.

unlu-oyuncu-gokce-bahadir-in-etiler-deki-luks-16955626-2942-m.jpg

Bahadır ve Ersoy çiftinin, Bodrum'da kendi zevklerine göre bir villa tadilatına başladıktan sonra İstanbul'da da lüks bir yaşam sürdüğü biliniyor. Ömer dizisinde başarılı performansıyla dikkat çeken Bahadır'ın, Etiler'deki Boğaz manzaralı villaları için oldukça yüksek bir kira bedeli ödediği ortaya çıktı.

Daha önce bu villada Galatasaray'ın eski yıldız futbolcusu Juan Mata'nın yaşadığı biliniyor. Mata'nın aylık kira bedeli 5 bin euro olarak belirlenmişti. Ancak Bahadır ve Ersoy çiftinin villayı kiralayarak bu lüks yaşama adım atmalarıyla birlikte, villanın konut ücreti de oldukça yükselmiş oldu.

unlu-oyuncu-gokce-bahadir-in-etiler-deki-luks-16955626-2444-m.jpg​​​​​​​

Gökçe Bahadır'ın lüks yaşam tercihleri ve özellikle Etiler'deki bu lüks villanın kirasının yüksekliği, magazin dünyasında geniş yankı uyandırdı. Oyuncunun başarılı kariyeriyle kazandığı gelirin yanı sıra, lüks yaşam tarzını da gözler önüne seren bu tercihi, takipçileri tarafından merakla karşılanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.