Ebru Gündeş'in Hamile Olduğu Ortaya Çıktı! Sessiz Sedasız Evlendi ve Hamile Oldu! Nikah Tarihi Öne Alındı!

Ebru Gündeş'in Hamile Olduğu Ortaya Çıktı! Sessiz Sedasız Evlendi ve Hamile Oldu! Nikah Tarihi Öne Alındı!
Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'in sessiz sedasız gerçekleşen evliliği magazin dünyasını salladı. Hamile olduğu ortaya çıkan Gündeş çifti, nikah tarihini öne alarak sürpriz bir karar aldı.

Türk müziğinin sevilen isimlerinden Ebru Gündeş, geçtiğimiz haftalarda iş insanı Murat Özdemir ile Dubai'de evlendi. Ancak sürprizler bununla sınırlı kalmadı. Edinilen bilgilere göre, Gündeş çifti, evliliklerinin ardından hamilelik müjdesiyle tekrar gündeme geldi.

yeni-proje-44.webp

Magazin yazarı Onur Akay'ın Oda TV'de yer alan habere göre, Ebru Gündeş'in 4,5 aylık hamile olduğu kesinlik kazandı. Bu haberi doğrulayan Akay, çiftin önce imam nikahı yaptığını ve daha sonra resmi nikahlarını gerçekleştirdiklerini belirtti. Hamilelik haberiyle birlikte Gündeş çiftinin, nikah tarihini öne aldıkları da ortaya çıktı.

Onur Akay'ın açıklamalarına göre, çiftin aslında 20 Nisan Cumartesi günü için planlanmış olan nikah tarihi, hamilelik haberi üzerine değiştirildi. Davetlilerin uçak biletlerini bile bu tarihe göre ayarladığı bilinirken, nikahın öne alınmasıyla bazı davetlilerin planları da değişti.

Akay, "Ebru Gündeş'in hamile olduğu öğrenilince, çift hemen nikah tarihini öne almış. Benim duyurduğum tarihte ise hemen imam nikahı yapmışlar ve sonra da bildiğiniz gibi resmi olarak evlenmişler" şeklinde açıklamalarda bulundu.

yeni-proje-43.jpg​​​​​​​

Ebru Gündeş'in hamilelik müjdesi, sevenlerini sevince boğarken, magazin dünyasında da büyük yankı uyandırdı. Gündeş çiftinin mutluluğuyla birlikte, gelecek günlerde daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.