Kızıl Goncalar'ın Hande'si Duygu Sarışın'ın 7 Yıllık Eski Aşkı Bakın Kim Çıktı! Meğerse O Ünlü İsimmiş!

Kızıl Goncalar'ın Hande'si Duygu Sarışın'ın 7 Yıllık Eski Aşkı Bakın Kim Çıktı! Meğerse O Ünlü İsimmiş!
Ünlü oyuncu Duygu Sarışın, Kızıl Goncalar dizisindeki Hande karakteriyle dikkatleri üzerine çekerken, 7 yıllık ilişkisini sonlandırdı. Sarışın'ın eski aşkı, İçerde dizisi setinde tanıştığı oyuncu arkadaşıymış...

Kızıl Goncalar dizisinde Hande karakterine hayat veren Duygu Sarışın, son zamanlarda özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu, 7 yıldır devam eden ilişkisini noktaladı ve eski aşkıyla ayrıldı.

65f84642a230a753-w1200xh676.webp

1987 yılında İzmir'de doğan ve 9 Eylül Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü'nden mezun olan Duygu Sarışın, televizyon kariyerine 2011 yılında "Cennetin Sırları" dizisi ile adım attı. Ardından birçok yapımda rol alan ve başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Sarışın, son olarak Kızıl Goncalar dizisinde Hande karakteriyle seyirci karşısına çıkmaktadır.

Ancak, Sarışın'ın özel hayatı da magazin gündeminden düşmüyor. Ünlü oyuncunun 7 yıldır devam eden ilişkisi, sona erdi ve eski aşkıyla yollarını ayırdı. Sarışın'ın eski sevgilisi, İçerde dizisi setinde tanıştığı ve dizide birlikte rol aldığı Çağatay Ulusoy oldu.

65f8463367a8e904-w1200xh1042.webp​​​​​​​

Sarışın ve Ulusoy'un ilişkisi, zaman zaman medyanın ilgi odağı olmuş ve ayrılık haberleriyle gündeme gelmişti. Ancak, çift yaz aylarında evleneceklerini açıklamıştı. Beklenen evlilik haberi gelmeden önce, Sarışın ve Ulusoy'un uzun soluklu ilişkisi sona erdiği açıklandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.