Hande Erçel'in Sosyal Medyadan Ne Kadar Kazandığını Duyanlar Şoka Uğradı! Milyon Liralar....

Hande Erçel'in Sosyal Medyadan Ne Kadar Kazandığını Duyanlar Şoka Uğradı! Milyon Liralar....
Ünlü oyuncu Hande Erçel'in sosyal medya kazancı dudak uçuklattı! Bir reklam paylaşımından yarım milyon TL kazanan Erçel, reklam anlaşmalarında da oldukça yüksek ücretler alıyor.

Son dönemde iş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, sosyal medya üzerinden elde ettiği kazançlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Erçel'in Instagram sayfasından yaptığı bir reklam paylaşımından aldığı ücret, hayranlarını ve takipçilerini şaşırttı.

hande-ercel-0fgp-cover-jpg.webpInstagram'da 32 milyonun üzerinde takipçisi bulunan Hande Erçel'in, sadece 15 saniyelik bir reklam paylaşımından 500 bin TL kazandığı ortaya çıktı. Bu yüksek kazanç, ünlü oyuncunun sosyal medya etkileşimini ve reklam değerini gözler önüne serdi. Ayrıca, Erçel'in reklam anlaşmalarında da oldukça yüksek ücretler talep ettiği biliniyor. 15-18 milyon TL arasında değişen ücretlerle reklam anlaşmalarına 'evet' diyen Erçel, bu alandaki etkinliğini ve popülaritesini gözler önüne seriyor.

Hande Erçel'in sosyal medya üzerinden elde ettiği bu yüksek kazançlar, ünlü ismin sadece televizyon kariyeriyle değil, aynı zamanda dijital platformlardaki etkisiyle de dikkat çektiğini gösteriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.