Kızıl Goncalar'da Fani Tarikatı Karıştı! Cüneyd'in Babası Geliyor!

Kızıl Goncalar'da Fani Tarikatı Karıştı! Cüneyd'in Babası Geliyor!
Heyecanla beklenen Kızıl Goncalar dizisinin 11. bölümünde, Fani tarikatına dair büyük bir değişim yaşanacak! Mert Yazıcıoğlu'nun canlandırdığı Cüneyd karakterinin babasının diziye dahil olmasıyla dengeler altüst olacak.

NOW’un izleyicileri büyüleyen dizisi Kızıl Goncalar, 11. bölümünde heyecan verici bir gelişmeyle ekranlara gelecek. Ödüllü yönetmen Ömür Atay’ın yönettiği ve Necati Şahin’in yazdığı dizi, Fani tarikatında beklenmedik bir karakterin ortaya çıkmasıyla izleyicilere sürprizlerle dolu bir yolculuk sunacak.

kizil-goncalar-74yb-cover-jpg.webp

Diziye damgasını vuran karakterlerden biri olan Cüneyd'in babası, dizinin ilerleyen bölümlerinde sahneye çıkacak. Mert Yazıcıoğlu'nun canlandırdığı Cüneyd karakterinin babasının diziye dahil olmasıyla birlikte, Fani tarikatının içinde dengeler altüst olacak. Rol için henüz oyuncu belirlenmemiş olsa da, görüşmeler devam ediyor. Karakterin saç sakal uzatması gerektiği için oyuncu arayışı erken başlamış durumda.

Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Mert Turak, Hazal Türesan, Sitare Akbaş, Duygu Sarışın ve Şerif Erol gibi usta isimleri bir araya getiren Kızıl Goncalar dizisine katılacak yeni oyuncunun kim olacağı ise şimdiden merak konusu haline geldi. Dizinin takipçileri, Fani tarikatındaki bu yeni gelişmenin hikayeye nasıl yansıyacağını heyecanla bekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.