Sincan Belediyesinden İftar Sofralarına Sıcak Yemek

Sincan Belediyesinden İftar Sofralarına Sıcak Yemek
Sosyal belediyecilik anlayışı ile binlerce ihtiyaç sahibi aileye destek olan Sincan Belediyesi, bereketin ve paylaşmanın ayı Ramazan ayında da yardımlarını arttırarak devam ettiriyor.

Bu kapsamda her gün yaşlı ve engelli başta olmak üzere 2200 ihtiyaç sahibi için iftar yemeği dağıtımı gerçekleştiriyor. Millet Kıraathanelerinde ders çalışan öğrencilere de iftar ve sahur yemeği veriliyor.

Aşevi 2200 İhtiyaç Sahibine Sıcak Yemek Ulaştırıyor

Sincan Belediyesi, Ramazan ayında da yemek yapamayacak durumda olan vatandaşları yalnız bırakmıyor. Yaşlı ve engelli başta olmak üzere 2200 ihtiyaç sahibi için iftar öncesi sıcak yemek dağıtımı yapıyor.

Aşevinde hijyenik ortamda pişirilen yemekler, tabldotlara konularak her gün iftar vaktine kısa bir süre kala araçlara yüklenerek ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırılıyor.

Sıcak yemeklerini alan vatandaşlar duydukları memnuniyeti dile getirerek Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkür ediyor.

Millet Kıraathanelerinde Öğrenciler İçin İftar Ve Sahur

İhtiyaç sahiplerinin yanı sıra öğrenciler için de aşevinde kazanlar kaynıyor. Sincan Belediyesi, Millet Kıraathanelerini bir an olsun boş bırakmayan öğrencileri iftar ve sahur sofrasında misafir ediyor. Aşevinden Ramazan ayı boyunca 300 kişilik iftar ve sahur ikramları millet kıraathanelerine ulaştırılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.