Cindy Crawford'un Kızı Kaia Gerber Artık Bir Dergi Yıldızı! İşte O Dergi Pozları...

Cindy Crawford'un Kızı Kaia Gerber Artık Bir Dergi Yıldızı! İşte O Dergi Pozları...
90'lı yılların efsane modeli Cindy Crawford'ın kızı olan Kaia Gerber, modellik kariyerinde iddialı bir çıkış yapıyor. Son bir dergi çekimi için cesur pozlar veren Gerber, annesinin izinden giderek adından sıkça söz ettiriyor.

Cindy Crawford'ın kızı Kaia Gerber, modellik kariyerinde hızla yükselişini sürdürüyor. Genç model, son bir dergi çekimi için cesur pozlar vererek dikkatleri üzerine çekti.

21 yaşındaki Kaia Gerber, 16 yaşından bu yana podyumda yer alıyor ve güzelliğiyle moda dünyasının önemli isimlerinden biri haline geldi. Annesinin izinden giderek modellik kariyerine yön veren Gerber, cesur tarzıyla da adından söz ettiriyor.

65fbf85a26495443-w1200xh1200.webp

Sosyal medya hesaplarından cesur pozlarını paylaşan Kaia Gerber, hayranlarından tam not alırken, fotoğrafları kısa sürede geniş bir beğeni ve yorum almayı başardı.

Modellik kariyerinin yanı sıra oyunculukla da ilgilenen Kaia Gerber, yeni dizi projesi Palm Royale'de önemli rollerde yer alıyor. Genç yaşına rağmen başarılı bir şekilde hem modellik hem de oyunculuk alanında kendini kanıtlayan Gerber, ergenlik yıllarını modellikle geçirmesine rağmen hayatın podyumdan daha fazla şeyler sunduğunu vurguluyor.

65fbf874785a6486-w1200xh1500.webp​​​​​​​

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.