Yalı Çapkını'nda Flaş Ayrılık! Binnur Kaya Diziden Ayrılıyor Mu? Hayranları Adeta Yıkıldı!

Yalı Çapkını'nda Flaş Ayrılık! Binnur Kaya Diziden Ayrılıyor Mu? Hayranları Adeta Yıkıldı!
Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda Binnur Kaya'nın ayrılığı beklenmedik bir sürprizle geliyor. İlerleyen bölümlerde diziden ayrılacak olan Kaya, Nükhet karakteriyle ekranlara veda edecek.

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda büyük bir değişiklik yaşanıyor. Dizinin başrollerinden biri olan Binnur Kaya, senaryo gereği projeden ayrılma kararı aldı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kaya'nın canlandırdığı karakter Nükhet, ilerleyen bölümlerde diziye veda edecek.

2. sezonunda dizinin kadrosuna katılan Binnur Kaya, Halis Ağa'nın yurt dışında yaşayan kızı Nükhet olarak ekranlara gelmişti. Ancak beklenmedik bir şekilde karakteri, sağlık sorunlarını çözmek için diziye veda edecek. Nükhet'in ileriki bölümlerde tekrar diziye geri dönüp dönmeyeceği ise şu an için belirsizliğini koruyor.

Binnur Kaya, Yalı Çapkını'ndan ayrılıyor

Değişiklik yapılmazsa, 7 Haziran'da sezon finali yapması planlanan dizide, izleyiciler Nükhet'in ayrılığıyla duygusal bir vedaya tanıklık edecekler. Binnur Kaya'nın ayrılığı, dizi severler arasında büyük bir üzüntüyle karşılanırken, karakterin geleceğiyle ilgili merak da artıyor. Yalı Çapkını'nın bu beklenmedik ayrılıkla nasıl bir yol izleyeceği ise ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.