Pursaklar’da Adabımuaşeret Dersleriyle Nezaketli Nesiller Yetişiyor

Pursaklar’da Adabımuaşeret Dersleriyle Nezaketli Nesiller Yetişiyor
Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan 5 farklı Nezaket Okulunda verilen adabımuaşeret eğitimi ile dürüst, çalışkan, ahlaki ve milli değerlere sahip nesiller yetiştiriliyor.

Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Nezaket Okullarında, 4 ila 6 yaş arasındaki minik öğrencilerin aldıkları adabımuaşeret eğitimleri ile kendini iyi ifade edebilen, dürüst, çalışkan, ahlaki ve milli değerlere sahip karakterli nesiller yetiştirilmeye devam ediyor.

‘‘Çocuklarımıza vermiş olduğumuz adabımuaşeret eğitimleri ile ülkemizin geleceğine yatırım yapıyoruz’’

5 farklı Nezaket Okulunda 4-6 yaş arasındaki çocuklara yönelik adabımuaşeret dersleri ile değerler eğitimi verdiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Nezaket Okullarımız hizmete başladığı günden bu yana öğrencilerimize adabımuaşeret eğitimi veriyoruz. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın her alanda doğru ve güzel bir şekilde yetişmelerine ciddi katkılar sunuyoruz. Yakın zamanda Milli Eğitim Bakanlığımızın almış olduğu karar doğrultusunda adabımuaşeret dersi müfredata girmesi de belediye olarak yıllardır ne kadar doğru bir iş yaptığımızın açık delilidir. Çocuklarımıza vermiş olduğumuz adabımuaşeret eğitimleri ile ülkemizin geleceğine yatırım yapıyoruz. Geleceğin Türkiye’sine güvenle bakmak adına vatanına ve milletine faydalı nesiller yetiştirmeye devam edeceğiz’’ dedi.

Nezaket Okullarında 5 yıl boyunca 3309 öğrenciye; selamlaşma, mahremiyet, bedenini tanıma, temizlik adabı, yemek adabı, konuşma adabı, çevre bilinci, hayvan sevgisi, arkadaş edinme, ekip çalışması, yeteneklerini keşfetme gibi teorik ve pratik birçok konuda adabımuaşeret eğitimi verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.