Sihirli Annem'in Tuğçe'sinin Tesettürlü Pozları Olay Yarattı! İşte O Kareler...

Sihirli Annem'in Tuğçe'sinin Tesettürlü Pozları Olay Yarattı! İşte O Kareler...
Ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, tesettürlü pozlarıyla sosyal medyada büyük ilgi gördü. Sihirli Annem'in Tuğçe karakteriyle tanınan Ersubaşı, estetikli halleri ve özel hayatındaki zorluklarla gündeme gelmişti.

Sihirli Annem dizisindeki Tuğçe karakteriyle izleyicilerin kalbinde taht kuran Damla Ersubaşı, son zamanlarda tesettürlü pozlarıyla gündeme oturdu. Ünlü oyuncunun, tesettür ürünleri satan bir sosyal medya sayfası tarafından paylaşılan fotoğrafları, hayranlarının ilgisini çekti.

2

Eski eşiyle yaşadığı problemler ve estetik operasyonlarıyla sık sık gündeme gelen Ersubaşı, son olarak eski eşinin uyuşturucu kullanma iddialarıyla mücadele etmişti. Bu zorlu sürecin ardından çocuklarının velayeti de eski eşine verilmişti. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada uyuşturucu kullanımını itiraf eden Ersubaşı, bu sefer de tesettürlü pozlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

1

Ersubaşı'nın tesettürlü pozları, hayranlarından "Çok yakışmış" gibi olumlu yorumlar alırken, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Sihirli Annem'in unutulmaz Tuğçe'sinin tesettürlü hali, izleyiciler arasında merak ve beğeniyle karşılandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.