Pursaklar’da Ramazan Bir Başka Güzel

Pursaklar’da Ramazan Bir Başka Güzel
Ramazan ayının manevi iklimini en iyi şekilde hissettirebilmek amacıyla Pursaklar Belediyesi, Yaşam Merkezinde düzenlediği birbirinden güzel etkinliklerle, ilçe halkına unutulmaz bir ay yaşatıyor.

Göreve geldiği günden bu yana her Ramazan ayında 7’den 70’e tüm vatandaşlara yönelik farklı programlar düzenlenmesini sağlayan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından 5 farklı salonda düzenlenen ve büyük ilgi gören Pursaklar’da Ramazan etkinliklerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

‘‘Bu mübarek ayın manevi havasını hemşehrilerimiz doyasıya yaşıyor’’

Çeşitli etkinliklerle vatandaşlara unutulmaz bir Ramazan ayı yaşattıklarını ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘5 farklı mahallemizde düzenlediğimiz çeşitli etkinlikler ve mini konserlerle Ramazan ayının huzurunu ve bereketini tüm vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Bu mübarek ayın manevi havasını hemşehrilerimiz doyasıya yaşıyor. Etkinliklerimize yoğun ilgi ve teveccüh gösteren tüm ilçe sakinlerimize teşekkür ediyorum. Her akşam her yaşa hitap eden programlarımıza tüm vatandaşlarımızı eksiksiz bekliyorum’’ dedi.

Ramazan ayının ilk gününden itibaren 5 farklı mahalle de düzenlenen ve binlerce kişinin ilgi gösterdiği etkinliklerde vatandaşlar huzur dolu dakikalar geçirirken, çocuklar da kendilerine yönelik hazırlanan birbirinden farklı atölyeler, tiyatro gösterileri, kukla gösterileri ve çeşitli şov gösterileri ile gönüllerince eğlenme fırsatı buluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.