Yüsra Geyik ve Ozan Güven Aşk Dedikodusuna Son Noktayı Koydu: "Birlikteliğimiz Olmadı''

Yüsra Geyik ve Ozan Güven Aşk Dedikodusuna Son Noktayı Koydu: "Birlikteliğimiz Olmadı''
Türk dizi dünyasının sevilen isimlerinden Yüsra Geyik, son dönemde adının aşk dedikodularına karıştığı Ozan Güven ile ilgili son noktayı koydu. İşte detaylar...

Uzun süre Arka Sokaklar dizisinde 'Zeliş' karakteriyle tanınan ve daha sonra çeşitli projelerde yer alan Geyik, Taş Kağıt Makas dizisiyle ekranlara geri dönmüştü. Ancak, son zamanlarda aşk hayatına dair çıkan dedikodular gündeme oturmuştu.

yüsra geyik

Geyik, yaptığı açıklamada, Ozan Güven ile hiçbir romantik ilişkisinin olmadığını belirtti. "Öyle bir haber çıkmıştı. Bizim Ozan Bey ile hiçbir birlikteliğimiz olmadı. O yüzden bu kadar rahat konuşabilirim" diyerek dedikodulara son noktayı koydu.

Aşk iddialarının nasıl başladığını da açıklayan Geyik, "Çok güzel bir arkadaşlığımız olmuştu. Hatta kendisi ayakkabıcı olduğu için bana ortopedik sahne ayakkabısı yaptırmaya götürürken haberimiz çıkmıştı. İlk tanıştığımız gündü ve sonra da düzelmedi o haberler. Aşk olmadığını da söylemiştik ama öyle kaldı" şeklinde konuştu.

yüsra geyik 1

Geyik'in bu açıklamalarıyla birlikte, aşk dedikoduları son bulmuş oldu. İkilinin samimi arkadaşlık ilişkisi devam ederken, Geyik'in kariyerine odaklanmaya devam etmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.