A101 Marketten Dev İndirim! Kıyma 159 TL, Kuşbaşı 169. TL, Ayçiçek Yağı 2.5 LT 130 TL'den satıyor!

A101 Marketten Dev İndirim! Kıyma 159 TL, Kuşbaşı 169. TL, Ayçiçek Yağı 2.5 LT 130 TL'den satıyor!
A101 Mart Ayı Kataloğu, elektronikten ev gereçlerine kadar geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor. Volta VS2 Elektrikli Moped'in yanı sıra Toshiba, Philips ve HI-LEVEL markalarının TV'leri, uygun fiyatlarıyla ön plana çıkıyor. Kampanya 28 Mart - 4 Nisan t

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olan A101, Mart ayının son kataloğunu müşterileriyle buluşturarak alışveriş tutkunlarını sevindirdi. 28 Mart ile 4 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak bu katalog, birbirinden cazip fırsatlar ve indirimlerle dolu.

a-101-kiyma.jpg

Kataloğun yıldızı olan ürünlerden biri, çevreci ve ekonomik bir alternatif arayanlar için büyük bir sürpriz niteliği taşıyor: Volta VS2 Elektrikli Moped. Modern tasarımı ve üstün performans özellikleriyle dikkat çeken bu elektrikli moped, 27.990 TL gibi oldukça uygun bir fiyatla A101 mağazalarında satışa sunulacak.

a101-indirim.jpg

Bunun yanı sıra, katalogda yer alan elektronik ürünler de ilgi çekiyor. Toshiba, Philips ve HI-LEVEL gibi markaların Ultra HD Smart TV'leri, hem kaliteli görüntü deneyimi hem de kullanışlı özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Lenovo'nun uygun fiyatlı notebookları da teknoloji tutkunlarının ilgisini çekiyor.

Ev eşyaları ve mutfak gereçleri de unutulmamış. Homend Grillant Tost Makinesi, Sinbo Elektrikli Cezve ve Kapaklı Balık ve Gözleme Tavası gibi ürünler, mutfağınıza pratiklik katacak.

0x0-a101-aktuel-urunler-katalogunda-bayram-firsati1-a101-28293031-mart-indirimli-fiyat-listesi-kiyma-159-tl-kusbas-1711638559022.webp

Mobil teknolojiye meraklı olanlar için ise Mipo Cep Telefonu ve GoSmart Bluetooth Kulaklık gibi ürünler indirimli fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Ayrıca, günlük hayatta ihtiyaç duyulan ürünler de katalogda yer alıyor. Sıvı yağdan, et ürünlerine kadar pek çok temel gıda ürününde de cazip fiyatlar bulunuyor.

a101-et.jpg

Tüketiciler, A101'in Mart ayı kataloğunda yer alan bu indirimli ürünlerden faydalanarak bütçelerine katkı sağlayabilirler. Ancak belirtilen tarihler arasında geçerli olan bu fırsatları kaçırmamak için erken hareket etmekte fayda var.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.