Burcu Özberk estetiksiz hali olay oldu! Herkes onu doğal güzel sanıyordu... Eski hali şoke etti!

Burcu Özberk estetiksiz hali olay oldu! Herkes onu doğal güzel sanıyordu... Eski hali şoke etti!
Burcu Özberk'in doğal güzellik sanılan estetiksiz fotoğrafları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Takipçileri arasında şaşkınlık ve destek yorumları birbiri ardına gelirken, Özberk'in gerçek güzelliği ve oyunculuk yeteneği önde geliyor.

Türk televizyon dünyasının parlayan yıldızlarından Burcu Özberk, son dönemdeki performansıyla adından sıkça söz ettiriyor. Özellikle Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaştığı "Ruhun Duymaz" dizisindeki 'Ece' karakteriyle izleyicilerin beğenisini toplayan Özberk, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da gündem olmaya devam ediyor. Ancak son zamanlarda sanatçının eski ve estetiksiz hallerinin ortaya çıkması, sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı.

Burcu Özberk estetiksiz hali olay oldu!

Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla her daim övgü alan Burcu Özberk'in doğal bir güzelliğe sahip olduğu düşünülüyordu. Ancak geçmiş yıllara ait fotoğraflarının sosyal medyada dolaşıma girmesiyle, ünlü oyuncunun estetik operasyonlar geçirdiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Paylaşılan fotoğraflar, Özberk'in hayranlarını ve takipçilerini ikiye böldü. Bir kısmı, Özberk'in her haliyle güzel olduğunu savunurken, diğer bir kısmı ise estetik operasyonların bu denli yaygınlaşmasını eleştirdi.

t25-14102020c883ff22.webp

Herkes onu doğal güzel sanıyordu... Eski hali şoke etti!

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan ve "Muhteşem Yüzyıl" dizisindeki Huricihan Sultan karakteriyle kariyerine adım atan Burcu Özberk, "Güneşin Kızları" dizisindeki Nazlı Yılmaz rolüyle geniş kitleler tarafından tanındı. Ardından Çağlar Ertuğrul ile başrolünü paylaştığı "Afili Aşk" dizisindeki performansıyla Romantik Komedide En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanarak yeteneğini kanıtladı.

Sanatçının estetik operasyonlar geçirmiş olması, aslında günümüzde pek çok ünlü ismin benzer yolları tercih ettiğini gösteriyor. Ancak Özberk'in durumunda, takipçilerini en çok şaşırtan, sanatçının doğal güzelliğinin bu operasyonlar öncesinde de tartışmasız olduğunun altının çizilmesi oldu. Sosyal medyada dolaşan yorumlar arasında, "Doğal güzelliğe sahipti, bu değişikliğe ihtiyacı yoktu" ve "Her halükarda güzel ama eski hali daha bir içten geliyordu" gibi görüşler yer aldı.

Burcu Özberk'in bu konudaki sessizliği ise merak konusu olmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu, estetik operasyonlar hakkında bir açıklama yapmazken, sanatçının kariyeri ve oyunculuk başarıları göz önünde bulundurulduğunda, güzelliğin çok ötesinde bir yeteneğe sahip olduğu unutulmamalı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.