İnci Taneleri'nde Ramazan Arası Sonrası Heyecan! Dilber Pavyonu Yeniden Açıyor!

İnci Taneleri'nde Ramazan Arası Sonrası Heyecan! Dilber Pavyonu Yeniden Açıyor!
Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri' dizisi, ramazan arasının ardından izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı 'Dilber' karakteri, yeni şarkısı ve dansıyla pavyonu tekrar açıyor.

Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde yer aldığı, BKM imzalı 'İnci Taneleri' dizisi, ramazan ayı boyunca verdiği aranın ardından izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. 18 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'de yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan dizi, heyecanla bekleniyor.

Ramazan ayı boyunca pavyon sahnelerine yer vermeyen dizi, Dilber karakteriyle bu akşam yeni bir soluk getiriyor. Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber, hem yeni bir şarkı hem de yeni bir dansla pavyonu tekrar açıyor. İzleyiciler, Dilber'in sıra dışı performansıyla ekran başına kilitlenecek.

ÇANAKKALE OLAY - İnci Taneleri'nin Dilber Kimdir? Hazar Ergüçlü Dansıyla Sosyal Medyayı Salladı!

Dizide Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi usta isimler de rol alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez'in oturduğu 'İnci Taneleri', izleyicilere dolu dolu bir dizi deneyimi sunmaya devam ediyor.

Dizinin izleyicileri, ramazan arasının ardından Dilber'in pavyonunun tekrar açılmasıyla birlikte heyecanla beklenen yeni bölümü için geri sayıma başladı. Yeniden bir araya gelecek olan karakterlerin hikayesini merakla takip eden izleyiciler, bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümü heyecanla bekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.