Songül Karlı Yeni Görüntüsüyle Sosyal Medyayı Salladı! Kalça Estetiğinden Sonra İlk Fotoğraflar!

Songül Karlı Yeni Görüntüsüyle Sosyal Medyayı Salladı! Kalça Estetiğinden Sonra İlk Fotoğraflar!
Estetik operasyonlarıyla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Songül Karlı, kalça estetiğinden sonra çekilen yeni fotoğraflarını paylaştı. Takipçileri Karlı'nın değişimine yorum yağdırdı.

Magazin dünyasının gözde isimlerinden Songül Karlı, estetik operasyonlarına bir yenisini daha ekleyerek kalçasını şekillendirdi. Ünlü şarkıcı, son estetiğinin ardından sosyal medya hesabından yeni görüntülerini paylaştı ve takipçilerinden tam not aldı.

Son zamanlarda dudak ve kol estetiği operasyonlarıyla gündeme gelen Karlı, estetik operasyonlar konusunda Seda Sayan ile yarışır hale geldi. Hadise'ye olan benzerliği ile de zaman zaman dikkat çeken şarkıcı, kalça estetiği sonrasında yayınladığı fotoğraflarla sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yeni görüntülerinde üzerine tam oturan bir elbise tercih eden Karlı, kıvrımlarını sergilediği pozlarla dikkat çekti. Fotoğraflara yapılan yorumlarda, Karlı'nın estetik sonrası değişimine övgüler ve eleştiriler bir arada geldi.

Songül Karlı'nın paylaşımları, hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutulurken, bazı takipçileri estetiklerin dozunu kaçırdığını yorumladı. Karlı ise tüm bu yorumlara karşı sakin tavrını koruyarak, estetik müdahalelerle kendini daha iyi hissettiğini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.