Gülse Birsel'den Hayranlarına Uyarı: 'Avrupa Yakası ve Yalan Dünya Haberleri....

Gülse Birsel'den Hayranlarına Uyarı: 'Avrupa Yakası ve Yalan Dünya Haberleri....
Ünlü senarist Gülse Birsel, Avrupa Yakası'nın yeniden yayınlanacağı iddialarını yalanladı ve hayranlarına yönelik sahte haberler konusunda uyarılarda bulundu.

Türk televizyonunun sevilen dizilerinden Avrupa Yakası'nın ve Yalan Dünya'nın hayranlarını üzen bir haber var. Gülse Birsel, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla, bu dizilerin yeniden yayınlanacağı iddialarının gerçek dışı olduğunu ve son zamanlarda düzenlenen tematik partilerin de yaratıcı ekip tarafından bilinmediğini ifade etti.

Gülse Birselden Avrupa Yakası ve Yalan Dünya uyarısı

2004 ile 2009 yılları arasında altı sezon boyunca ekranlarda kalan ve toplam 190 bölüm süren Avrupa Yakası, Türk televizyon tarihinde unutulmaz izler bıraktı. Ancak Gülse Birsel, bu hafta sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Avrupa Yakası geri dönüyor" haberlerinin tamamen asılsız olduğunu belirtti. Birsel, bu yanlış bilgilendirme yüzünden hayranlarına yaşattığı hayal kırıklığı için özür diledi.

Ayrıca, Birsel son paylaşımında, Avrupa Yakası ve Yalan Dünya isimleriyle düzenlenen partilere ilişkin uyarılarda bulundu. Bu partilerin yapımcıların ve yaratıcı ekibin bilgisi dışında gerçekleştiğini ve olası kötü sonuçlar konusunda takipçilerini önceden bilgilendirmek istediğini ifade etti. Birsel, hayranlarını bu tür organizasyonlara karşı dikkatli olmaları konusunda tembihledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.