Paris Hilton, Taylor Swift İçin VIP Alandan Çıkarılınca Olanlar Oldu! İşte O Anlar...

Paris Hilton, Taylor Swift İçin VIP Alandan Çıkarılınca Olanlar Oldu! İşte O Anlar...
Ünlü otel varisi Paris Hilton, Coachella Müzik Festivali'nde Taylor Swift ve Travis Kelce'nin geleceği gerekçesiyle VIP alandan çıkarılma durumuyla karşılaştı. Hilton ve arkadaşları, güvenlik ekiplerinin aldığı kararla şaşkınlık yaşadı.

Paris Hilton, ünlü Coachella Müzik Festivali'nde beklenmedik bir durumla karşı karşıya kaldı. 43 yaşındaki Hilton, eşi Carter Reum ve bir grup arkadaşı ile festivalin VIP bölgesinde eğlenirken, aniden gelen güvenlik ekibi tarafından alandan çıkarıldı. Güvenlik, bu hareketi Taylor Swift ve erkek arkadaşı Travis Kelce'nin alana gelmesi gerektiği için gerçekleştirdi.

Paris Hilton, Taylor Swift ve erkek arkadaşı Travis Kelce'ye yer açılması için Coachella müzik festivali VIP alanından çıkarıldı

The Sun gazetesine göre, olay Anderson Paak'ın performansı sırasında gerçekleşti. Paris Hilton ve arkadaşları, Real Housewives'tan Kyle Richards ve Jeff Bezos'un nişanlısı Lauren Sanchez gibi diğer ünlülerle birlikte VIP alanında dans ederken, yaklaşık 20 kişilik bir grup, platformun sonuna doğru yönlendirilerek oradan çıkarıldı. Grup, karanlık bir VIP bar alanına yönlendirildi ve alanda beşten fazla güvenlik görevlisi yeni gelenler için hazırlık yaptı.

Paris Hilton, Taylor Swift ve erkek arkadaşı Travis Kelce'ye yer açılması için VIP alandan çıkarıldı

Bir görgü tanığı, "Aniden büyük bir geliş için yer açılıyor gibi görünüyordu. Herkesin merdivenlerden inerek VIP bar alanına girdiğini ve zamanlarının sınırlı olduğunun farkında olduklarını gördüm. Güvenlik ekibi, başka bir ünlü ismin geleceğini bildiklerinden umursamaz bir tavır sergiliyordu" dedi. Bu olay, festival katılımcıları arasında tartışmalara yol açarken, sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.