Nesrin Cavadzade Yeni Bir Aşka Yelken Açtı: Kaan Yardımcı ile Yeni İlişkisi Gündem Oldu!

Nesrin Cavadzade Yeni Bir Aşka Yelken Açtı: Kaan Yardımcı ile Yeni İlişkisi Gündem Oldu!
Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, gönlünü eski TFF Başkanı Servet Yardımcı'nın oğlu Kaan Yardımcı'ya kaptırdı. Çift, önceki akşam birlikte görüntülendi ve basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakarak aynı araçla mekandan ayrıldı.

Ünlü Türk oyuncu Nesrin Cavadzade, aşk hayatında yeni bir sayfa açtı. NOW TV'de yayınlanan "Şahane Hayatım" dizisinin başarılı oyuncusu, son zamanlarda adı sıkça anılan yeni sevgilisi Kaan Yardımcı ile dikkatleri üzerine çekti. Cavadzade, daha önce uzun süreli ilişkisi ve nişanlısı olan meslektaşı Gökhan Alkan ile yollarını ayırmıştı.

Nesrin Cavadzade, gönlünü eski Kaan Yardımcı'ya kaptırdı

Muhabir Online’da yer alan bilgilere göre, Nesrin Cavadzade ve Kaan Yardımcı, önceki akşam bir mekandan el ele çıkarken görüntülendi. İlişkileri hakkında sorulan sorulara herhangi bir yanıt vermeyen çift, aynı araca binerek gözlerden uzaklaştı. Cavadzade ve Yardımcı'nın samimi tavırları, ilişkilerinin ciddiyetini gözler önüne serdi.

Nesrin Cavadzade, gönlünü eski Kaan Yardımcı'ya kaptırdı

Ayrıca, güzel oyuncunun geçtiğimiz günlerde sevgilisini annesiyle tanıştırdığı da gelen haberler arasında. Bu gelişme, ilişkinin ciddiyetini ve ikilinin birbirlerine olan bağlılığını pekiştiriyor gibi görünüyor. İlişkileri hakkında daha fazla bilgi vermeyen çiftin, bu özel anlarını sadece kendilerine sakladıkları anlaşılıyor. Nesrin Cavadzade ve Kaan Yardımcı'nın yeni başlangıçları, hayranları tarafından merakla ve ilgiyle takip ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.