Dilan Çiçek Deniz, Estetik Sonrası İlk Kez Gözüktü! Geceye Damgasını Vurdu!

Dilan Çiçek Deniz, Estetik Sonrası İlk Kez Gözüktü! Geceye Damgasını Vurdu!
Estetik operasyonlarının ardından gözlerden uzak kalan Dilan Çiçek Deniz, özel bir geceye katılarak dikkat çeken yeni görünümüyle herkesi büyüledi. Ünlü oyuncu, şıklığı ve estetik sonrası değişimiyle gündem oldu.

2014 Miss Turkey ikincisi ve başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz, estetik operasyonları sonrasında verdiği uzun bir aradan sonra kameralar karşısına çıktı. "Badem göz, çene dolgusu ve Fransız askısı" operasyonlarından sonra ilk kez bir geceye katılan Deniz, tüm dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu, bu özel gecede siyah transparan bir elbise tercih etti ve estetik görünümüyle göz kamaştırdı.

dilan 1

Dilan Çiçek Deniz'in yeni hali, sosyal medyada büyük beğeni topladı. Kısa sürede pek çok beğeni ve yorum alan Deniz'e, hayranlarından "Harika görünüyorsun", "Asil ve güzel", "Her zamanki gibi çok güzelsin" gibi iltifatlar yağdı. Oyuncunun estetikle değişen yüzü ve özgüveni, yeni projelerde nasıl bir etki yaratacağı merak konusu oldu.

dilan 4

Estetik kararıyla ilgili olarak daha önce "Paşa gönlüm o an öyle bir şey istedi, denemek istedim" diyen Deniz, bu açıklamasıyla da uzun süre gündemde kalmıştı. Şimdi ise, estetik sonrası çarpıcı dönüşüyle adından sıkça söz ettiriyor. Dilan Çiçek Deniz'in bu yeni başlangıcı, hayranları tarafından heyecanla karşılandı ve oyuncunun gelecekteki adımları merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.